A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Відбувся вебінар для закладів позашкільної освіти, спрямований на розвиток SOFT-SKILLS компетенцій

Дата: 13.05.2021 15:02
Кількість переглядів: 179

13 травня 2021 року відбувся навчальний вебінар для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Розвиток SOFT-SKILLS навичок педагогічних працівників закладів позашкільної освіти»

Сьогодні тема розвитку SOFT-SKILLS все більше і глибше з’являється в житті сучасних людей, а педагоги, як авангард впровадження усього нового, завжди повинні бути на крок попереду.

Оскільки позашкільну освіту діти здобувають на добровільних засадах, у свій вільний від навчання час. Тому залучити та утримати дитину в закладі позашкільної освіти може лише педагог, який є особистістю і професіоналом. Саме такий педагог розкриває таланти дитини, відкриває шлях до здійснення дитячих мрій, реалізації здібносте   й і учить наполегливо працювати, бути відповідальним, набувати необхідний соціальний досвід.

Директор Центру Світлана Пархоменко розповіла присутнім про зміст поняття та основні види м’яких навичок, залучила педагогів до вправ, спрямованих на розвиток комунікативних навичок, вміння взаємодіяти, працювати в команді, критично мислити, оцінити власні соціальні та міжособистісні ролі.

Відбувся також обмін досвідом щодо взаємодії та навчання з вихованцями під час жорсткого карантину. Керівник танцювального відділення КЗ «Зміївська дитячо-юнацька спортивна школа» Ірина Ісичко поділилася власним досвідом організації навчального процесу. Цікавий та змістовний звіт про роботу гуртків свого колективу під час дистанційного навчання, створення умов для розвитку м’яких навичок вихованців та колег презентувала присутнім директор КЗ «Зміївський центр дитячої та юнацької творчості» Вікторія Дугіна. Доповідь щодо роботи позаміського табору «Біле озеро» підготувала директор Марина Зозуля.

Презентація до вебінару

Притча про старого майстра капелюхів


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень