A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

«Разом до створення комфортного освітнього простору» та робимо все, щоб «не стати динозаврами…»

Дата: 18.05.2021 15:26
Кількість переглядів: 150

«Разом до створення комфортного освітнього простору» та робимо все, щоб «не стати динозаврами…» - гасла, що червоною стрічкою проходили через усі виступи Другого Всеукраїнського форуму Центрів професійного розвитку педагогічних працівників на тему: «Забезпечення партнерської взаємодії – пріоритетне завдання директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників» і в якому 18 травня 2021 року взяли участь працівники Центру. Форум проведений Державною установою «Український інститут розвитку освіти»  разом із Міністерством освіти і науки України та Європейським центром імені Вергеланда.

Доповідачі розповіли про організацію роботи Центрів професійного розвитку педагогічних працівників, наголосили, що робота Центрів принципово відрізняється від роботи колишніх методичних кабінетів відділів освіти, має іншу спрямованість, потребує впровадження нових  сучасних методів та форм. Інформативною була доповідь директора Центру Рівненської міської ради щодо емерджентного підходу у партнерській взаємодії на шляху формування інноваційної особистості педагогічного працівника. Родзинками з власного досвіду поділилася директор Центру Ужгородської міської ради. Про модель злагодженої співпраці з Інститутом післядипломної освіти та етапи реалізації міського освітнього проекту «School_Z» доповіла директор Центру Запоріжської міської ради. Про ключові аспекти колаборації Центру м. Львова презентувала його директор та начальник управління освіти Львівської міської ради. Познайомилися також з інструментарієм та можливостями платформи EdWay.

Спікери поділилися своїми напрацюваннями щодо формування стратегії розвитку, планів роботи, форм взаємодії з суб’єктами надання освітніх послуг, органами місцевого самоврядування, педагогічними працівниками тощо.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень