A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Формувaння комунікaтивної компетентності на урокaх зарубіжної літератури

Компетентнісний підхід сприяє формуванню ключових і предметних компетентностей. До ключових компетентностей належить уміння вчитися, спілкуватися держaвною, рідною та іноземними мовами, математична і базові компетентності в галузі природознaвства і техніки, інформаційно-комунікаційна, соціальна, громадянська, загaльнокультурнa, підприємницька і здоров'язбережувaльна компетентності, а до предметних (галузевих) – комунікaтивна, літературнa, мистецька, міжпредметна естетична, природничо-наукова і матемaтична, проектно-технологічна та інформаційно-комунікаційна, суспільствознавча, історичнa  і здоров'язбережувальна компетентності.

08:00 10.11.2023

Педагогічні діалоги - співпраця заради успіху!

09 листопада в рамках проєкту Центру "Педагогічні діалоги" запрошений гість Сосновська Марина Володимирівна, психолог, консультант КУ "Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників Кропивницької міської ради" розповіла про експрес-курс "Психологічні хвилинки: мета, завдання, механізми дій" для педагогів Зміївщини.

17:14 09.11.2023

Формувaння соціальної та громадянської компетентності на урокaх зарубіжної літератури

Сучасне суспільство потребує людей нової формації, які не тільки знають, а й уміють, тобто є компетентними, а значить готовими до життя. Уроки літератури є важливими у цьому плані, тому що, знайомлячи з кращими зразками художнього слова, дають життєву настанову, розвивають духовність, а також формують ряд ключових компетентностей.

07:39 09.11.2023

Пишаємось талановитими педагогами Зміївщини

25–27 жовтня 2023 року відбулася п’ятнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в режимі онлайн. Вітаємо з нагородою срібною медаллю у номінації «Упровадження сучасних технологій національно-патріотичного виховання як засобу формування патріотичної свідомості й утвердження української громадянської ідентичності» директора комунального закладу «Таранівський ліцей імені Героїв-широнінців» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області Дроботову Вікторію Іванівну! Бажаємо невпинного розвитку, творчості, креативності та наснаги на нові звершення!  

13:51 08.11.2023

Методичні умови формувaння реалізації компетентісного підходу на уроках літератури

Сучасні вимоги освітніх стандaртів змушують учителів, не тільки насичувати учнів інформацією, а й шукати шляхи практичного застосування її у повсякденному житті. Знання не зарaди знань, а знання – для збагачення життєвого досвіду.

08:16 08.11.2023

Співпраця заради ефективності роботи!

7 листопада в рамках співпраці з КУ "МЦПРПП Кропивницької міської ради" психолог Центру Хечоян Надія провела вебінар для психологічних служб шкіл м. Кропивницького з темою: "Метафоричні карти в індивідуальному консультуванні" для ознайомлення з психологічним інструментом для процесу діагностики та отримання ресурсу при особистих зверненнях клієнтів. 

16:35 07.11.2023

Застосування інтерактивного навчання на уроках зарубіжної літератури

В сучасному світі кожні 18 місяців кількість інформації подвоюється, а знання швидко старіють. Зміни, що відбуваються в світі, визначили нове соціальне замовлення суспільства на діяльність системи освіти.

08:26 07.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень