A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Віртуальні бібліотеки світу

Бібліотека, як інформаційний центр, є незамінним соціальним інститутом в соціокультурній інфраструктурі. Використання та пошук нових технологій позитивно впливатиме не тільки на хід еволюції бібліотечного фаху, а й бібліотечної справи в цілому. Тому професійне зростання її працівників повинно стати одним з найголовніших питань сьогодення. Подорож до віртуальних бібліотек світу можна здійснити за посиланням

08:32 27.09.2023

Навчаємося протягом життя

26 вересня 2023 року директор Центру Світлана Пархоменко взяла участь в науково-практичному вебсемінарі «Ключові вектори розвитку дошкілля Харківщини в умовах дистанційної освіти», присвяченому Всеукраїнському Дню дошкілля, за темою «Ключові вектори розвитку дошкілля Харківщини в умовах дистанційної освіти», проведеному КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти".

16:29 26.09.2023

Літературні джерела в електронному варіанті

В зв’язку з активним входженням у наше життя новітніх інформаційних технологій, виникли «віртуальні бібліотеки» – розподілена у просторі телекомунікації мережа загального користування, орієнтована на обмін даними між бібліотеками. Документи у віртуальній бібліотеці зберігаються в машиночитній формі. Користувач, який звертається до пошукових машин глобальної мережі, може отримати їх, не обов'язково будучи читачем бібліотеки. Середовище віртуальної бібліотеки може мати у своєму складі ряд територіально віддалених одна від одної бібліотек, що виконують функції інтегрованого спілкування та отримання інформації про наявні бібліотечні ресурси.

08:16 26.09.2023

Активних вчителів/-льок долучитися до великої медіаграмотної спільноти

Команда проєкту IREX «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» спільно з Академія Української Преси та у співпраці з Міністерство освіти і науки України оголошують про старт набору до проєкту та запрошують активних вчителів/-льок долучитися до великої медіаграмотної спільноти! 

16:35 25.09.2023

Навчання ризикам, пов'язаним із вибухонебезпечними предметами.

Працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників були присутні на лекції "Навчання ризикам, пов'язаним із вибухонебезпечними предметами". Лектори з благодійної, гуманітарної організації "The HALO Trust" розповіли про міни та вибухівку, яки зустрічається при розмінуванні, основні алгоритми поводження при виявленні підозрілих предметів та мін. 

16:06 21.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень