A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

01.04.2021 проведено вебінар  для  вчителів початкових класів

Дата: 01.04.2021 16:49
Кількість переглядів: 215

01.04.2021 проведено вебінар  для  вчителів початкових класів Зміївської міської та Слобожанської селищної рад, в якому взяли участь 26 учасників.

Тема вебінару «Практика формувального оцінювання учнів 3-х класів НУШ». Метою було проаналізувати зміни в підходах до контролю й оцінювання навчальних досягнень учнів 3-х класів відповідно до тенденцій сучасної освіти, схарактеризувати нові види й технології оцінювання.

Поділилася певними напрацювання з даного питання вчителі початкових класів це – Сіверчук Любов Анатоліївна (Зміївська ЗОШ І-ІІІ ст.№2),  Шовкун Наталія Миколаївна (Соколівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Пономар Тетяна Вікторівна (Слобожанська гімназія №2), Воскобойник Тетяна Вікторівна (Першотравнева ЗОШ І-ІІІ ст.) та Павленко Наталія Миколаївна Шелудьківськый ліцей). Вони дали свою характеристику традиційному та формувальному оцінюванням, розглянули інструментарій формувального оцінювання учнів 3-х класів, що застосовують на практиці.

Всі учасники активно обговорювали дане питання, ділилися своїми враження. Виникало багато суперечливих питань, усі погодилися, що методичні рекомендації щодо оцінювання учнів 3-х класів не досконалі. Також до уваги присутніх було представлено нормативні документи щодо завершення навчання учнів 3-4-х класів та записів у класних журналах.

            


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень