A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

27 квітня 2021 року відбулося засідання "Школи молодого вчителя"

Дата: 27.04.2021 17:15
Кількість переглядів: 774

Учитель – це завжди активна, творча особистість. Він є організатором повсякденного життя школярів. Педагог – близький і доступний зразок для наслідування, що спонукає учнів слідкувати за ним, рівнятися на нього.

Кожен день, відкриваючи класні двері або завантажуючи відео-конференцію, вчитель не знає, як пройде урок. Неможливо підготуватися до всіх непередбачених ситуацій: Скільки учнів — стільки варіантів розвитку подій. Вчитель повинен володіти не тільки знанням предмета, методикою викладання, а й бути ідеальним режисером і актором, який за лічені хвилини може вийти за рамки написаного раніше "сценарію" уроку і експромтом вести заняття, прагнучі досягти поставлених цілей незапланованими методами. У педагогічних ВНЗ не вчать акторської майстерності, отже таланти, необхідні для створення психологічної атмосфери уроку, педагогу доводиться розвивати самостійно.

27 квітня 2021 року відбулося засідання "Школи молодого вчителя". В вебінарі взяли участь 25 осіб. З метою допомогти молодим спеціалістам знайти відповіді на важливі питання, що виникають під час  роботи, в заході взяли участь досвідчені педагоги Попукайло Людмила Іванівна (гімназія селища Вирішальний), Кучук Оксана Володимирівна, Марченко Ольга Анатоліївна (Гусинополянська ЗОШ І-ІІ ст.), Гетьман Микола Павлович, Божко Олена Василівна (Зідьківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Майстро Володимир Олексійович, Мандрика Ольга Григорівна (Чемужівська ЗОШ І-ІІІ ст.),  Смоковенко Юрій Іванович (Таранівська ЗОШ І-ІІІ ст.), психолог Центру Хечоян Надія Олександрівна,, які поділилися власним досвідом, надали грунтовні роз'яснення, підготували презентаційні матеріали. Відповіді були цікавими, змістовними і корисними для всіх учасників вебінару.

Усі присутні погодилися зі словами німецького дослідника освітніх процесів Андреаса Шляйхера, що успішний сучасний учитель - достатньо незалежний в судженнях і педагогічних рішеннях, працює в постійному партнерстві з іншими учителями, радиться з ними щодо методів навчання, ділиться досвідом, вчиться у кращих колег і підтримує молодших!

Презентація до вебінару

Фото без опису    Фото без опису  Фото без опису    Фото без описуФото без описуФото без опису    Фото без описуФото без опису  Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень