A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

28 квітня 2021 року відбувся вебінар для вчителів мистецтва

Дата: 29.04.2021 09:33
Кількість переглядів: 197

Говорячи про  Нову українську школу, про сучасну людину, яка має бути креативною, гнучкою, уміти нестандартно вирішувати поставлені завдання, ми розуміємо, що для розвитку цих умінь необхідно застосовувати ірраціональне мислення (інтуїцію, уяву, фантазію, емоції, почуття) для того, щоб у будь-якій сфері проявити свою творчість, гнучкість мислення. Формуванню цих якостей сприяють уроки мистецьких дисциплін.

Про те, яким повинен бути сучасний вчитель, як за допомогою мистецтва розвивати особистість йшла мова під час вебінару “Інтерактивна  взаємодія зі школярами на уроках  музичного мистецтва та інтегрованого курсу “Мистецтво”, що був проведений  28 квітня 2021 року Зміївським центром професійного розвитку педагогічних працівників у форматі онлайн .

Досвідчені, творчі педагоги поділилися досвідом своєї роботи з питань викладання музичного мистецтва в початкових класах в умовах НУШ (Зюба Анна Геннадіївна, Зміївська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. І.П.Волка); застосування сучасних технологій навчання на уроках музичного мистецтва в умовах НУШ (Поліщук Світлана Павлівна, Першотравнева ЗОШ І-ІІІ ст.); використання дидактичних ігор на уроках мистецтва (Кущ Ольга Вікторівна, Слобожанська гімназія №2);  дистанційного навчання мистецтву в 5-11 кл.   (Нестерцова Світлана Василівна, КЗ«Геніївська ЗОШ  І-ІІІ ст. імені І.І.Протопопова»); викладання музичного мистецтва під час дистанційного навчання  (Кріль Наталія Вікторівна, Шебелинська ЗОШ І-ІІІ ст.); модернізації уроку музичного мистецтва до сучасних вимог суспільства (Вистороп Олександр Миколайович, Пасічанська ЗОШ І-ІІ ст.).

Учасники вебінару впевнилися в тому, що сучасному вчителю мистецтва необхідно докорінно змінити підходи до навчання школярів,  власної  траєкторії професійного зростання та  частіше обмінюватися досвідом з колегами.

Презентація до вебінару

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень