A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Проведено майстер-клас «Ефективна взаємодія під час дистанційного навчання» для тренерів КЗ «Зміївська дитячо-юнацька спортивна школа»

Дата: 31.03.2021 11:46
Кількість переглядів: 187

31 березня Центром проведено майстер-клас «Ефективна взаємодія під час дистанційного навчання» для тренерів КЗ «Зміївська дитячо-юнацька спортивна школа». У заході взяли участь 14 осіб.

Карантин вніс чималі зміни в повсякденний спосіб життя. Він наклав на нас певні обмеження, у тому числі й на заняття спортом. Однак це не привід відмовитися від активності, адже займатися спортом слід регулярно – інакше ефективність вправ різко зменшиться. Чим частіше дитина тренується, тим швидше й точніше виконує вправи.

Присутнім було продемонстровано, як синхронну та асинхронну форми  дистанційного навчання можно реалізувати за допомогою платформ ZOOM,  Viber, Google Meet тощо.

Всі учасники майстер-класу погодилися, що головною метою занять є не тільки сприяння розвитку фізичних якостей, але й можливість «відірвати» від екранів гаджетів, підняти емоційний стан,  бути підтримкою для вихованців у нелегкий час пандемії.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень