A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Серпнева конференція

Дата: 30.08.2021 16:32
Кількість переглядів: 95

30 серпня відбулася серпнева конференція освітян Зміївщини. В заході взяли участь Зміївський міський голова Павло Голодніков, заступник голови Харківської обласної ради Валерія Мураєва, начальник відділу освіти Зміївської міської ради Юлія Алексєєва, директори та заступники директорів, завідуючі, голови профспілкових організацій Зміївської міської ради.

Активну участь в підготовці та проведені конференції взяли працівники Центру. Директор Центру Світлана Пархоменко під час виступу підвела підсумки роботи комунальної установи, окреслила першочергові плани роботи і презентувала освітянам проект Стратегії розвитку КУ «Зміївський ЦПРПП» на 2021-2025 роки». «Сприяння формуванню на території Зміївської міської ради спільноти сучасних креативних ініціативних висококваліфікованих освітян – головний меседж роботи Центру. Кожен педагог має досвід, знання, креативні ідеї, володіє інноваціями. Але найкращі результати ми завжди отримуємо у взаємодії один з одним. Кожен з нас маленька цеглинка з різними якостями. І лише разом ми можемо побудувати міцну фортецю. Маю надію, що Центр стане такою міцною фортецею, в якій буде створено атмосферу знання і творчості для допомоги  в обранні особистої професійної траєкторії розвитку педагогам, психологічної підтримки усіх учасників навчального процесу» - з такими словами звернулася вона до присутніх.

Психолог Центру Надія Хечоян розповіла про функціонал психолога Центру та власну освітню програму  «Вчитель ОК», яку розміщено Всеукраїнському інформаційному ресурсі, призначеному для взаємодії між суб’єктами надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації і педагогічними працівниками ї EdWay.

Шановні освітяни! Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року, бажаємо вам всім здоров’я, натхнення, перемог, ефективної комунікації, взаємодопомоги та взаємопідтримки від рідних, колег, батьків і дітей! Якомога менше паперової роботи, широкого кола для освітянської та творчої діяльності, якісної взаємодії! І ніяких навіть натяків на професійне вигорання!      

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень