A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Засідання професійної спільноти вчителів інформатики

Дата: 15.09.2021 16:48
Кількість переглядів: 232

15 вересня проведено засідання професійної спільноти у формі вебінару для вчителів інформатики.

Присутні одноголосно підтримали кандидатуру нового очільника спільноти  вчителя КЗ «Ліцей №1 імені З.К.Слюсаренка» Яни Панової. Розглянули питання організації освітнього процесу та особливості викладання предмета у 2021/2022 навчальному році, планування роботи спільноти.  

До віртуальної зустрічі приєдналися всі  вчителі  інформатики  закладів загальної середньої освіти Зміївської міської громади. Такий інтерес до заходу демонструє зацікавленість фахівців та вболівання за освіту Зміївщини.

У ході зустрічі розставлено акценти щодо опрацювання методичних рекомендацій для  базової школи, нового Державного стандарту базової середньої освіти та модельних програмам з інформатики для 5-6 класів, оскільки 2021/2022 навчальний рік є перехідним між дією чинного Державного стандарту і впровадженням нового.

Директор Центру Світлана Пархоменко ознайомила учасників зустрічі з основними напрямками роботи Зміївського ЦПРПП. Консультант Центру Оксана Кучук запропонувала вчителям дати відповідь на питання анкети самооцінювання, що розроблена з урахуванням вимог нового професійного стандарту вчителя.

Гарною новиною стало те, що тепер участь у вебінарах Центру та роботі професійної спільноти є нагодою  не лише поділитися досвідом роботи, але й  можливістю отримати документ про підвищення кваліфікації.

Презентація до вебінару

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень