A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Дитячі садочки Зміївщини обмінялися досвідом організації освітнього процесу в дистанційному форматі

Дата: 30.01.2023 16:10
Кількість переглядів: 29

30 січня Центром проведено вебінар «Обмін досвідом «Організація освітнього процесу в дистанційному форматі у ЗДО Зміївщини» для працівників дошкільної освіти громади. В заході взяли участь 54 учасники.

Спікери від 6 дитячих садочків та 2 дошкільних підрозділів закладів освіти презентували колегам власний досвід організації дистанційного навчання, проведення музичних занять, формування соціально-патріотичної компетентності дошкільника, поділилися власними враженнями щодо переваг та недоліків, нестандартних підходів для забезпечення освітнього процесу.

Зважаючи на виклики воєнного часу працівникам дошкільної освіти довелося багато навчатися, швидко опановувати цифрові застосунки, додатки, які вони використовують в роботі з дітьми. Усі ЗДО та дошкільні підрозділи використовують асинхронну та синхронну форми взаємодії з вихованцями, налагодили зв’язок з батьками і дітьми через месенжери та електронну пошту, знімають навчальні відео, святкові заходи, проводять досліди, створюють колажі з робіт учнів тощо. Радіємо за наших креативних та натхненних освітян!

Директор Центру Світлана Пархоменко розповіла учасникам вебінару про підсумки моніторингу закладів дошкільної освіти Харківщини, що було проведено восени 2022 року ДСЯО в Харківській області та КВНЗ «ХАНО», навела приклади застосування цифрових додатків в роботі.  


            


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень