A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

АНАЛІЗ РОКУ, ЩО МИНУВ

Дата: 21.08.2023 08:13
Кількість переглядів: 15

2022-2023 навчальний рік не можна назвати легким роком, але він вже минув. Ми, освітяни,  подужали цей навчальний рік війни та дистанційної роботи. Ми щодня організовували роботу та навчали, пройшли безліч годин підвищення кваліфікації, підвищуючи та покращуючи свої професійні та людські якості, опановували техніку, прийоми та методи, особисто брали участь в конкурсах, готували учнів до участі в олімпіадах, конкурсах і НМТ, проходили атестацію та сертифікацію… Ми намагалися працювати попри війну, вчити та виховувати дітей і вчилися-вчилися.. Ми подужали! 

Який він був, той рік, що вже минув? І навіщо про нього згадувати? Навіщо аналізувати те, що вже минуло? Для того щоб отримати ресурс та інформацію про те, що було ефективним, що потребує уваги, аби бути більш ефективним. Проаналізувати помилки крізь запитання: “Чи мав/мала я можливість вплинути на ці помилки або впливу на помилки ми не мали?”. Які висновки можна зробити з цих помилок?

 Проаналізувати вдалі проекти, зрозуміти, як цей досвід чи алгоритм дій частіше втілювати в роботу, що допомогло в цьому. Де можна задіяти результати цих проектів або роботи? В чому рік що минув був сильним, а в чому слабким? Що треба закріпити, а чого позбутися? 

Аналізуючи рік, що минув, ми краще розуміємо, на чому треба зосередитися в новому році. Забрати з нього все гарне, і залишити позаду те, що не вдалося.  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень