A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Звіт про роботу КУ "Зміївський ЦПРПП"

Дата: 28.12.2023 08:14
Кількість переглядів: 104

Протягом 2023 року комунальна установа «Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» здійснювала діяльність відповідно до Стратегії розвитку, плану роботи, нормативно-правових актів у сфері освіти.

Основними напрями діяльності Центру є аналітичний, інформаційний, організаційно-методичний, консультативний і комунікативний.

Протягом року постійно відбувалося анкетування, діагностика, узагальнення досвіду з метою вивчення потреб, аналізу роботи освітян Зміївщини та корегування форм роботи згідно запитів.

Традиційно багато уваги в роботі Центру приділено розширенню інфопростору для педагогічних працівників. Щодня оновлюється сайт, сторінка в Фейсбук. Швидке інформування щодо новел законодавства та рекомендацій щодо викладання предметів також відбувається в Viber-групах професійних спільнот.

Протягом року проведено понад 1000 індивідуальних консультацій для педпрацівників за їх запитами з різних проблем управлінської та педагогічної діяльності.

Центром координується діяльність 27 професійних спільнот педагогічних працівників; проводяться онлайн-засідання, заходи щодо забезпечення участі освітян в  конкурсах педагогічної майстерності,  виставках інноваційної діяльності; забезпечення надання психологічної підтримки педагогічним працівникам. Консультанти завжди йдуть на зустріч побажанням освітян, підлаштовують плани і графіки під їх потреби.

 

І, незважаючи на усі труднощі, на тривалі травмуючі події сьогодення, ми з надією і вірою дивимося у майбутнє. Не перестаємо пишатися креативом, стійкістю, витримкою, наснагою до подолання усіх перешкод кожного з педагогів.

Пишаємось учасниками та переможцями конкурсів педагогічної майстерності, інноваційних практик, тими, хто готує до різноманітних учнівських конкурсів, МАН, шкільних олімпіад та бере участь у роботі журі, вчителями початкових класів та української мови, що успішно пройшли сертифікацію.

Пишаємося кожним освітянином, який щодня передає свої знання, уміння, запалює іскру цікавості та творчості в очах здобувачів освіти, підтримує та надихає…

А ми в свою чергу продовжуємо систематично гнучко реагувати на виклики сьогодення, щодня спрямовувати зусилля задля сприяння професійному зростанню освітян громади у розвитку їх управлінського, творчого, креативного, потенціалу, створенню міцного підґрунтя для підвищення якості освітнього процесу в Зміївській міській раді. Адже без перебільшення велика відповідальність щодо виховання та навчання майбутнього покоління сьогодні залежить від компетентного умотивованого педагога!

Кожного дня робимо кроки щодо розвитку наших освітян! Віримо в Перемогу! Тримаємо освітній фронт!

Переглянути звіт про роботу КУ "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників" за 2023 рік можна переглянути за посиланням.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень