A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Педагогічні діалоги з Іриною Гармаш

Дата: 23.01.2024 18:14
Кількість переглядів: 20

Справжнім джерелом пошуку і знаходження ресурсів в період довготривалого стресу, розвитку стресостійкості й життєстійкості; профілактики емоційного, професійного вигорання став вебінар «Подолання стресу та знаходження ресурсів в умовах війни. Казкотерапія як дієвий засіб", що відбувся 23 січня 2024 року в рамках  реалізації проекту Центру "Педагогічні діалоги". Запрошена спікерка, практична психологиня вищої категорії, психологиня-методистка, тренерка, казкотерапевтка, авторка трьох книг Ірина Гармаш провела майстер-клас для освітянської спільноти Зміївщини.

Присутні познайомились з вправами «Батарейка», «Вдячність», «Я живу щохвилини», «Дисоціація від думок», «Книжка з малюнком», «Віник», «Гумка», нейрологічними іграми, техніками «Інвентаризація думок», «КОЛА впливу». Спікер окреслила важливі аспекти моделі «BASIC Ph» («міст над прірвою»), що допомагає людині «вирости» з кризової ситуації, «з’єднати» її внутрішнє «Я» та зовнішній «Світ», філософії «трагічного оптимізму» адмірала Джима Стокдейла, психології стресостійкості Віктора Франкла.

Ірина Вікторівна поділилась власними практичними напрацюваннями, зокрема повідомила про компенсаторно-гедоністичну функцію читання та про казкотерапію, як дієвий засіб самодопомоги для дорослих та допомоги дітям в подоланні стресів і  розвитку емоційного інтелекту, презентувала свої нові книги «Антистресові казки та ігри. Вогники Світла» та з ютуб-канал «Скринька казок» (https://www.youtube.com/@irinagarmash3303). Разом учасники онлайн-події виконали руханку «В здоровому тілі-здоровий дух».

До майстер-класу доєднались понад 90 учасників, які отримали корисну інформацію, психологічне розвантаження, мали можливість узагальнити та систематизувати  набуті теоретичні та практичні знання.

               


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень