A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

«Даючи знання – не відбирай здоров’я»! Спільнота вчителів біології та хімії обговорювала здоров'язберігаючі технології

Дата: 14.02.2024 17:00
Кількість переглядів: 22

14 лютого відбувся вебінар для спільноти вчителів біології та хімії  «Використання здоров’язберігаючих технологій на уроках біології та хімії під час онлайн навчання»

Модератор вебінару психолог Центру Надія Хечоян розповіла про типи здоров’язберігаючих технологій та формулу успішного їх використання.

Наталья Савенко, вчитель біології КЗ «Першотравневий ліцей», розповіла про музикотерапію, розвантажувальні вправи та досліди з дітьми. Наголосила, що урок повинен корисним і цікавим.

Яна Комір, вчитель біології КЗ «Таранівський ліцей»,  поділилася досвідом використання інтерактивних дошок, малювання фішбоуна та вправ для покращення здоров’я.

Тамара Макарова, вчитель хімії КЗ «Бірківський ліцей», зацікавила колег додаванням в уроки хімії знань з основ здоров’я, вправами для зацікавлення хімією, складною і цікавою одночасно. Тамара Олексіївна промовила: «Даючи знання – не відбирай здоров’я». Цю фразу, без перебільшення,  відноситься не тільки до кожного вчителя, але особливо дотична до спільноти вчителів біології та хімії, вчителі якої також часто ведуть і уроки основ здоров’я.

Колеги обговорили вибір підручників на 7 клас з біології та хімії, поділилися практикою використання сайтів та додатків, які були ефективні з запропонованої теми. Присутні розглянули техніки само- та взаємодопомоги, психологічної підтримки під час навчального процесу, в тому числі використовуючи сайт «Ти як».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень