A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Вчителі української мови та літератури намітили план дій по подоланню навчальних втрат

Дата: 20.02.2024 17:18
Кількість переглядів: 21

20 лютого 2024 року проведено  вебінар для   вчителів української мови та літератури за темою "Навчальні втрати та подолання прогалин у навчанні: план дій для вчителя української мови та літератури". 

Консультант Центру Оксана Макарова зосередила увагу на причинах появи навчальних втрат у здобувачів освіти  з мовно-літературної галузі та    необхідності виявляти і долати наявні навчальні втрати. Ознайомила  з алгоритмом подолання навчальних втрат. Акцентувала про важливість-емоційного стану: підвищуємо власну емоційну стійкість та навчаймо учнів керувати власними емоціями за допомогою практичних вправ з Всеукраїнської програми ментального здоров`я за ініціативи Олени Зеленської "Ти як?"

Вчитель української мови та літератури Таранівського ліцею Наталія Олійник  ознайомила з інтерактивними аркушами Wizer.me. Це один із інструментів дистанційного та змішаного навчання та формувального оцінювання для вивчення, відпрацювання, повторення навчального матеріалу та опанування нових способів дій.

Проведені групові обговорення   варіантів  подолання навчальних втрат.

Учасники вебінару отримали поради та чеклисти щодо шляхів виявлення та подолання навчальні втрати у здобувачів освіти за допомогою наявних діагностичних інструментів; оволоділи навичками роботи з діагностичним інструментарієм на платформі ВШО.

            


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень