A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Бібліотека книжок з теми інклюзивної освіти

Дата: 21.02.2024 08:49
Кількість переглядів: 26

Інвалідність і суспільство

Етикет Інвалідності

Набута інвалідність дитини

Методики за посиланням 

 

🔹«Перевірте розвиток своєї дитини. Таблиця для оцінки розвитку дітей до 3 років «Червоні прапорці»». Посібник підкаже, в яких випадках варто звернутися до спеціаліста.

Завантажити: https://cutt.ly/FwVFCUkl

🔹«Гра не тільки для забави. Розвивальні ігри для дітей від народження до трьох років». Містить інформацію про особливості взаємодії з дітьми з порушеннями розвитку, а також набір вправ та ігор, що допоможуть розвинути рухову активність дитини, навчать розвинути прихильність до мами та інших людей.

Завантажити: https://cutt.ly/ewVFVkvh

🔹«Ранній розвиток дитини. Як розвивається малюк від народження до трьох років». Довідник про особливості рухового, мовленнєвого, сенсорного та психоемоційного розвитку дитини.

Завантажити: https://cutt.ly/nwVFV31A

🔹«Позиціонування дитини з руховими порушеннями та підбір обладнання». Допоможе батькам зрозуміти, які пози для лежання та сидіння є безпечними для дитини, а також як адаптувати її до різних положень.

Завантажити: http://surl.li/qgyqm

🔹«Якщо малюк народився з порушеннями розвитку». У буклеті зібрані поради, як підтримати батьків, які виховують дітей з порушенням або ризиком порушення розвитку.

Завантажити: http://surl.li/qgyrm

🔹«Якщо у вашої дитини розлади аутистичного спектра. Керівництво для батьків». Містить інформацію про аутичний спектр, його види, діагностику, організацію життя дитини з аутизмом, а також щодо прав дитини з аутизмом та її батьків.

Завантажити: http://surl.li/qgytm

Теоретико-методологічні засади оцінки розвитку дітей з особливими освітніми потребами у вітчизняній спеціальній психології : колективна монографія / авт. кол. : Т.В. Жук, Т.Д. Ілляшенко, Т.Д. Каменщук, А.Г. Обухівська, Г.В. Якимчук; за ред. А.Г. Обухівської, Т.Д. Ілляшенко. Київ : Український науково-методичний центр практичної психології і соціальної роботи, 2023.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень