A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Засідання спільноти вчителів предмету "Захист України" - обмін досвідом, думками та ідеями

Дата: 19.03.2024 17:00
Кількість переглядів: 16

19 березня відбувся вебінар «Досвід виконання практичних вправ з тактичної медицини під час дистанційного навчання"під час якого ділилися досвідом організації та проведення практичних вправ онлайн. 

Керівник спільноти Надточий Микола Іванович, вчитель фізичної культури КЗ "Зідьківський ліцей", нагадав про нормативно-правовий аспект проведення навчально-польових зборів та навчально-тренувальних занять у дистанційній формі. 

Керівник спільноти Швецова Зоя Федорівна, вчитель хімії КЗ "Зідьківський ліцей", поділилася досвідом організації та проведення практичних вправ за тематичним планом №2.

Спільнота за допомогою мозкового штурму описали ідеальний дистанційний урок з точки зору вчителів, потім порівняли з ідеальним дистанційним уроком від учнів (допомагала психологічна служба декількох закладів освіти, які провели анонімне анкетування учнів). Було приємно констатувати той факт, що опис  ідеального уроку учнів і вчителів майже збігався. 

Модератор вебінару психолог Центру Хечоян Надія Олександрівна запропонувала для використання додатки та інтерактивні вправи для проведення уроків, розповіла про важливість психологічної підготовки для надання домедичної допомоги, самодопомоги та ведення бою. Ознайомила присутніх з основами тактичної психології. Підготувала вправи для стресостійкості, як фундаменту для ефективного уроку. 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень