A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Дайджест професійних спільнот освітян Зміївщини

Дата: 26.06.2024 11:30
Кількість переглядів: 65

Запрошуємо долучитися до важливих сторінок життя педагогів громади протягом 2023-2024 навчального року - на сторінках дайджесту професійних спільнот освітян Зміївщини! Освіта - наша спільна справа, а професійні спільноти педагогічних працівників  – не просто група людей, які працюють в одній сфері. Кожна професійна спільнота -  справжнє «коло однодумців», які об'єднані спільними цілями, цінностями та прагненнями.  Професіонали своєї справи, які поєднують зусилля, завдяки чому відбувається освітня синергія.

Синергія освітян – це не просто теорія! Кожен з освітян Зміївщини – справжня зірка! Ви розробляєте нові підходи та удосконалюєте власні напрацювання, берете участь у численних конкурсах та проектах. Тож, сподіваємось, зернята співдії допомагають кожному з нашої освітньої спільноти постійно професійно зростати та сяяти!  Разом ми провели ряд успішних заходів, вебінарів, майтерок, тренінгів…

І це лише початок... Маємо багато планів на майбутнє! Хочемо бути поруч, продовжувати розвивати  професійні спільноти, розбудовувати середовище, що дозволить кожному з Вас комфортно та екологічно з дотриманням високих профстандартів та академічної доброчесності ділитися своїми знаннями та досвідом з іншими, а отже зробити підґрунтя для надання широкого кола кращих освітніх послуг для дітей нашої громади.

Ви – це коло однодумців, і синергія Ваших зусиль – це те, що допоможе нам зробити якісною освіту!

Дайджест можна переглянути на сайті або за посиланням

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень