A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Тематична вебконсультація «Формування психологічної життєстійкості (резильєнс) та перша психологічна допомога дітям під час військових дій та збройних конфліктів»

Центром практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" підготовлено матеріали тематичної вебконсультації за темою «Формування психологічної життєстійкості (резильєнс) та перша психологічна допомога дітям під час військових дій та збройних конфліктів» (в межах ХАБу «Безпечна школа» регіонального проєкту «Освітній технопарк Харківщини — 2030»).

09:07 18.01.2023

Вчителі іноземних мов та зарубіжної літератури поділились досвідом щодо формування мотивації до навчання

17 січня 2023 року Комунальним закладом «Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» було проведено  вебінар для вчителів іноземних мов (англійська, німецька) та зарубіжної літератури  за темою "Формування мотивації до навчання: очікування вчителя та можливості учня".

16:52 17.01.2023

Сертифікація 2023

МОН України планує поширити сертифікацію на інші категорії педагогічних працівників, розпочавши пілотування процедур для вчителів базової середньої освіти – мовно-літературної і математичної освітніх галузей.

15:01 17.01.2023

Вебінар ""Мати в житті баланс - казка чи реальність?"

16 січня психологом Центру Хечоян Надією було проведено вебінар для вихователів та музичних керівників дошкільних навчальних закладів. На вебінарі розглянули що таке баланс і як підтримувати себе. Обговорили поняття "стресостійкості" (резільєнтності) та як її плекати. Розглянули вправи на розвантаження для дошкільнят та посібник " Відпочинок за декілька хвилинок". 

13:33 16.01.2023

Продовжено проведення циклу заходів для педагогічних працівників

10 січня 2023 року проведено дев’ятий вебінар «Як зберегти емоційне здоров’я: модель розгорання». Спікеркою заходу була Тетяна Войцях, психологиня, арт-терапевтка, тренерка та медіаторка Національної медіаторської мережі ГО «Ла Страда-Україна циклу заходів для педагогічних працівників з питань психосоціальної підтримки, соціальної згуртованості, соціального та емоційного навчання та навчання життєвим навичкам учасників освітнього процес від відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» у співпраці з ГО «Ла Страда-Україна» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

10:47 16.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень