A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Відбувся вебінар для професійної спільноти вчителів фізики

Дата: 05.01.2022 13:27
Кількість переглядів: 163

Тема професійного стандарту є актуальною, адже це дорожня карта для вчителя – орієнтир у його професійному розвитку та самооцінюванні. І тут виникає надзвичайно важливе питання: стандарт - це свобода для вчителя чи обмеження творчості педагога? Відповідь на це питання сьогодні, 5 січня, шукали вчителі фізики Зміївської міської ТГ під час онлайн-зустрічі "Актуальні питання діяльності вчителя у сучасних умовах освіти", яку провела консультант ЦПРПП Оксана Кучук.

Модератор охарактеризувала професійний стандарт учителя, зокрема, чотири кваліфікаційних категорії; п'ять ключових засад, загальних компетентностей, трудових функцій; п’ятнадцять професійних компетентностей.

Керівник спільноти Ольга Фадеєва звернула увагу вчителів на особливості ЗНО-2022, акцентувала увагу на актуальних питаннях підготовки учнів до іспиту.

Вчителі отримали можливість оцінити власні сильні сторони, побачити ті сфери професійної діяльності, які потребують покращення, усвідомити важливість інвестування свого часу в професійний розвиток. Кожен учасник зустрічі мав можливість пройти тестування і отримати сертифікат учасника вебінару, що відповідає вимогам чинного законодавства.

Презентація до вебінару

     

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень