A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Вебінар за підсумками опитування серед працівників ЗДО

6 травня 2021 року за підсумками опитування серед працівників закладів дошкільної освіти було проведено інформаційний вебінар для керівників комунальних закладів і дошкільних підпрозділів. Результати опитування буде використано під час складання програми професійного розвитку для педагогічних працівників ЗДО. 

15:10 06.05.2021

29 квітня  консультанти Центру взяли участь в онлайн-семінарі "ВИВЧЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ"

29 квітня  консультанти Центру взяли участь в онлайн-семінарі "ВИВЧЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ", що був проведений  для заступників директорів закладів загальної середньої освіти, які здійснюють супровід вчителів початкової школи Чугуївського району.

11:59 30.04.2021

28 квітня 2021 року відбувся вебінар для вчителів мистецтва

Говорячи про  Нову українську школу, про сучасну людину, яка має бути креативною, гнучкою, уміти нестандартно вирішувати поставлені завдання, ми розуміємо, що для розвитку цих умінь необхідно застосовувати ірраціональне мислення (інтуїцію, уяву, фантазію, емоції, почуття) для того, щоб у будь-якій сфері проявити свою творчість, гнучкість мислення. Формуванню цих якостей сприяють уроки мистецьких дисциплін.

09:33 29.04.2021

28 квітня 2021 року директор та працівники Центру взяли участь в  on-line-занятті Школи новопризначеного директора та консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників

28 квітня 2021 року директор та працівники Центру взяли участь в  on-line-занятті Школи новопризначеного директора та консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників за темою «Організація консультативної допомоги щодо роботи з обдарованими учнями. Організація консультативної допомоги з питань підготовки учнів до проходження ЗНО у 2020/2021 навчальному році», що було проведено Центром організаційно-методичної роботи з керівними кадрами спільно з Центром методичної та аналітичної роботи КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти".

15:33 28.04.2021

27 квітня 2021 року відбулося засідання "Школи молодого вчителя"

Учитель – це завжди активна, творча особистість. Він є організатором повсякденного життя школярів. Педагог – близький і доступний зразок для наслідування, що спонукає учнів слідкувати за ним, рівнятися на нього.

17:15 27.04.2021

21 квітня 2021 року проведений вебінар-тренінг «Крок до себе»

21 квітня 2021 року психологом Зміївського центру професійного розвитку педагогічних працівників на платформі ZOOM, був проведений вебінар-тренінг для педагогічних працівників. На вебінарі з темою  «Крок до себе» педагоги намагалися знайти порозуміння з собою, зробити крок до пізнання себе. За 2,5 години учасники розглянули основи балансу в житті, працювали с метафоричними картами та елементами арт-терапії.

09:07 22.04.2021

21 квітня відбувся event-вебінар «Дистанційне навчання без стресу для керівника ЗЗСО»

21 квітня відбувся event-вебінар (Meet-конференція) «Дистанційне навчання без стресу для керівника ЗЗСО». Власним досвідом щодо організації, форм і контролю за впровадженням дистанційного навчання за допомогою освітньої платформи «G Suite for Education» поділилися директор, заступники та вчителі КЗ «Зміївська ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім.І.П.Волка». В заході взяли участь 45 учасників, представників закладів загальної середньої освіти Зміївської міської та Слобожанської селищної рад.

14:46 21.04.2021

20 квітня 2021 року проведено профорієнтаційний вебінар для учнів 9-х класів

20 квітня 2021 року Зміївським центром професійного розвитку педагогічних працівників разом з Зміївською районною філією Харківського обласного центру зайнятості на платформі ZOOM, було проведено профорієнтаційний вебінар для учнів 9-х класів міської ради за темою: «Твоя майбутня професія - твій вибір».

16:53 20.04.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень