A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Вітаємо з перемогою

Вітаємо директора КЗ «Бірківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Вячеслава Миколайовича Татарнікова з перемогою у ІІ регіональному турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2021» (номінація «Керівник закладу освіти»)!

11:14 26.02.2021

Проведено вебінар "Ефективна взаємодія зі школярами під час дистанційного навчання»

25 лютого 2021 року Зміївським центром професійного розвитку  педагогічних працівників у форматі онлайн проведено вебінар "Ефективна взаємодія зі школярами під час дистанційного навчання» для вчителів фізичної культури і тренерів Зміївської міської та Слобожанської селищної територіальних громад.

15:19 25.02.2021

Пишаємося колегами

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України є одним із провідних заходів МАН. Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни, формування в них патріотизму та демократичних цінностей, створення умов для виховання інтелектуального потенціалу.

10:05 24.02.2021

23 лютого відбувся вебінар для вчителів зарубіжної літератури

23 лютого 2021 року Зміївським центром професійного розвитку  педагогічних працівників за допомогою платформи ZOOM  проведено вебінар "Упровадження технологій дистанційного та змішаного навчання на уроках зарубіжної літератури» для вчителів зарубіжної літератури Зміївської міської та Слобожанської селищної територіальних громад.

18:03 23.02.2021

Відбувся конкурс

17 лютого відбувся конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області.

10:48 17.02.2021

«Розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності на уроках інформатики в початковій школі»

16 лютого 2021 року консультантами Центру проведено вебінар для педагогічних працівників Зміївської міської та Слобожанської селищної рад на тему «Розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності на уроках інформатики в початковій школі». У вебінарі взяли участь 23 учасника.

10:47 16.02.2021

«Володіння технологією змішаного навчання»

11 лютого 2021 року Зміївським центром професійного розвитку педагогічних працівників у форматі онлайн проведено майстер-класи з досвіду роботи «Володіння технологією змішаного навчання» для вчителів трудового та образотворчого мистецтва, вихователів гуртків Зміївської міської та Слобожанської селищної територіальних громад.

10:46 11.02.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень