A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо ювіляра  цього тижня вчителя інформатики та математики Зміївського ліцею № 2 Неведрову Ларису Вікторівну!

08:08 14.03.2024

Про роль виховної роботи закладу освіти для формувння та розвитку ключових компетентностей учнів дискутували освітяни Зміївщини

13 березня 2024 року відбулось засідання професійної спільноти заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів «Роль організації виховної роботи закладу у формуванні, розвитку ключових компетентностей учнів».   

16:49 13.03.2024

Анонсуємо захід!

Спілкування є одним з видів ресурсу, про нестачу якого говорять педагогічні працівники на психологічних вебінарах Центру. Неодноразово піднімалося питання організації очних зустрічей у безпечному місці, щоб поспілкуватися, змінити умови, фокус уваги та зупинити «день сурка»,  коли робота і сім’я знаходяться в одному місці – вдома.

15:03 13.03.2024

Обмін досвідом - прагнення до ефективної роботи!

13 березня психолог Центру взяла участь у засідання методичного колоквіуму КВНЗ "ХАНО" "Про приоритети діяльності психологічної служби у 2024 році. Підготовка до психологічного супроводу профільної освіти в НУШ" Доповідачі поділилися досвідом роботи щодо профільної освіти та особливостями профільної диагностики. Психологи ділилися досвідом підтримки педагогічних працівників, учнів та батьків. 

11:28 13.03.2024

Розвиток професійних компетентностей: інклюзивна

Якщо Ви прагнете удосконалення фахової майстерності у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами; бажаєте організовувати освітній процес та супровід таких  дітей в умовах дистанційного та змішаного навчання і потребуєте підтримки, то для розвитку інклюзивної компетентності пропонуємо вашій увазі онлайн-курс для вчителів “Інклюзивна освіта в умовах дистанційного та змішаного навчання” 

08:08 13.03.2024

Відчувати в житті баланс - казка чи реальність?

12 березня пройшов запланований щомісячний вебінар "Відчувати в житті баланс - казка чи реальність". Це вебінар для тих, хто хоче відповісти собі  - так чи можна у війсковий час мати в житті баланс. Вебінар для тих, хто не тільки хоче відпочити за чашкою чаю чи кави після уроків чи занять, а і отримати багато корисної інформації про стресостійкість та попередження втоми. Попрактикувати корисні практики та зрозуміти для себе які практики підійдуть, а які ні. 

08:01 13.03.2024

Розвиток професійних компетентностей: мовно-комунікативна

Мовно-комунікативна компетентність - важливий ресурс для досягнення успіху як особистісного, так і професійного. Тож її розвиток і удосконалення є необхідними процесом у наш час. Уміння оперувати професійною лексикою, розуміти її змістовне наповнення, комунікувати з колегами, учнями, батьками, суттєво впливає на якість освітнього процесу. 

08:06 12.03.2024

Вебконсультація «Організації та проведення ХVІ обласної тематичної онлайн-виставки ЕПД «Освіта Харківщини ХХІ століття»

11 березня 2024 року КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів вебконсультації за темою «Організація та проведення ХVІ обласної тематичної онлайн-виставки ЕПД «Освіта Харківщини ХХІ століття» для педагогічних працівників закладів освіти всіх типів і форм власності, районних (міських, об’єднаних територіальних громад) методичних служб, методичних об’єднань.

14:38 11.03.2024

Розвиток професійних компетентностей: організаційна

В  професійному стандарті вчителя описані вимоги до професійних та загальних компетентностей вчителя. Профстандарт дає змогу вчителям визначати накреслити шляхи власного професійного розвитку. Документ містить опис професійних компетентностей, однією з найважливіших серед яких є організаційна компетентність.

08:47 11.03.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень