A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Можливості щодо підвищення кваліфікації для освітян

ГС «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) запрошує освітян доєднатися до проходження курсу "Подолання освітніх втрат на рівні навчального закладу". Курс  — це серія з 9 безплатних вебінарів для освітніх управлінців.

08:41 06.03.2024

Початок пролонгованого курсу “Формування м’яких навичок як основа організації освітнього простору”

В лютому стартував пролонгований курс “Формування м’яких навичок як основа організації освітнього простору”, а сьогодні був повтор першої сесії,  під час якого психолог Центру Надія Хечоян розповіла історію виникнення термуну "емоційний інтелект", соціально-емоційного навчання та перетворення його на соціально-емоційне та етичне навчання, його виміри та рівні, парадигму навчання та педагогічну модель СЕЕН. Присутні також обговорили важливість навчання м'яким навичкам та травмоорієнтованим практикам. 

16:27 05.03.2024

Вчителі Зміївщини долучилися до створення хмари слів

5 березня 2024 року відбулося засідання педагогічних працівників професійних спільнот закладів загальної середньої освіти  Зміївської міської ради. На зустрічі вчителі долучилися до створення хмари слів - візуального відтворення списку слів на єдиному спільному зображенні. Дізналися, як за допомогою хмар слів можна візуалізувати термінологію з певної теми. 

15:49 05.03.2024

Вебконсультація «Особливості проведення фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини “Майстри педагогічної справи презентують”» у 2024 році

01 березня 2024 року КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів вебконсультації для педагогічної громадськості Харківської області за темою «Особливості проведення фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини “Майстри педагогічної справи презентують”» у 2024 році.

15:00 01.03.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень