A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Методичний вебквест «Ігрові та творчі форми роботи для п’ятикласників у дистанційному форматі»

05.12.2022 КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" у межах реалізації інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти» для керівників територіальних методичних об’єднань, учителів української мови і літератури закладів загальної середньої освіти відбувся методичний вебквест «Ігрові та творчі форми роботи для п’ятикласників у дистанційному форматі».

11:26 06.12.2022

Науково-методичний вебсемінар у межах методичного івенту «Організаційно-методичний супровід освітнього процесу предмета «Захист України»

06 грудня 2022 року КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів науково-методичного вебсемінару «Застосування інформаційно-комунікаційних технологій під час вивчення предмета «Захист України», який проводиться у межах методичного івенту «Організаційно-методичний супровід освітнього процесу предмета «Захист України».

11:24 06.12.2022

Працюємо для Вас, освітяни

Шановні освітяни громади! На цьому тижні в громаді знову проводяться планові відключення електроенергії. Зважаючи на особливості освітнього процесу в різних закладах освіти громади, відсутності можливості організації сталого планування та підготовки до проведення уроків педагогічними працівниками, заходи Центру будуть проводитися в асинхронному форматі.

13:36 05.12.2022

Коли Стамбульська конвенція буде повністю застосована в Україні, що це означатиме для жінок і дівчат?

Жінки користуються рівними правами з чоловіками як за законом, так і на практиці. Потреби та безпека постраждалих стоять на першому місці в політиці та законах. Нагадаємо, що Україна ратифікувала Стамбульську конвенцію 18 липня 2022 року. Метою конвенції є припинення насильства щодо жінок і дівчат. Ратифікувавши її, Україна погодилася повною мірою розв’язати цю проблему за допомогою комплексних стратегій і законів. Стамбульська конвенція застосовується в мирний час і під час війни.

13:15 02.12.2022

Фахова колекція

Шановні освітяни! Бажаєте зробити уроки більш цікавими та різноманітними? Познайомтеся з досвідом роботи вчительки математики Наталії Венгрин з Нововолинського ліцею №7.

16:51 01.12.2022

Скринька ідей для вчителя

До уваги шкільних бібліотекарів. Створено безкоштовний додаток "Бібліотека для всіх", який працює без інтернету і містить книжки українською мовою.

17:31 30.11.2022

Вебконсультація «Діагностувальні роботи для учнів початкових класів: методичні підходи до розробки»

29 листопада 2022 року КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів вебконсультації за темою «Діагностувальні роботи для учнів початкових класів: методичні підходи до розробки».

11:56 29.11.2022

Творча лабораторія НУШ

Цікава математика: таблиця множення чисел 2–9 Проєкт «Розвиток дитини» пропонує батькам та вчителям початкових класів програму, яка допоможе дитині в невимушеній формі повторити множення чисел 2–5 і вивчити таблицю множення чисел 6–9.

08:28 29.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень