A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Анонс і програма вебінару Центру

8 листопада 2022 року о 14.00 відбудеться вебінар для вчителів  історії, правознавства та громадянської освіти “Особливості роботи в  5 класі НУШ” за участі методиста Центру методичної та аналітичної роботи КВНЗ “ХАНО” Сідорчук Валентини Павлівни.

11:34 03.11.2022

Співпраця Центрів професійного розвитку

02 листопада завдяки співпраці нашого Центру з КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Безлюдівської селищної ради відбувся вебінар для психологічної служби: «Роль розробки авторських програм у процесі розвитку фахової компетентності працівників психологічної служби», де спікеркою виступила авторка програм, член журі фахового конкурсу “Нові технології у новій школі” К. Бєляєва, практичний психолог-методист КЗ "Безлюдівський юридичний ліцей імені І.Я.Підкопая Безлюдівської селищної ради", кандидат педагогічних наук.

09:02 03.11.2022

ХІІ онлайн-виставка "Освіта Харківщини ХХІ століття"

Протягом 31 жовтня – 4 листопада 2022 року відбуватиметься знайомство широкого кола педагогічної громадськості з кращими практиками та творчими надбаннями освітян Харківщини. У заході, що організовано КВНЗ "ХАНО" беруть участь 9 закладів освіти, які презентують свій досвід роботи в таких номінаціях: «Модернізація підходів до організації методичної роботи з педагогічними працівниками в умовах реалізації наступності між дошкільною та початковою освітою»; «Забезпечення всебічного гармонійного розвитку особистості дитини шляхом якісної організації освітнього процесу на принципах наступності й перспективності між дошкільною та початковою освітою»; «Організація дистанційного освітнього процесу в закладах освіти: інноваційні знахідки».

10:56 02.11.2022

Консультанти Центру завжди поруч!

У непростий час дистанційного навчання, консультанти КУ "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників" намаються відповідати на запитання, давати корисні новели,  підтримувати освітян на протязі всього навчального року. Маневрувати між навчально-виховним процесом, позашкільною роботою, самоосвітою і відключеннями світла складно.

09:10 02.11.2022

Радіодиктант національної єдності 2022

ХІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності 2022 відбудеться 9 листопада об 11:00 за київським часом. Радіодиктант буде транслюватися Українвським радіо, в телеверсії, в мережах «Фейсбук», «Ютуб». Запрошуємо всії бажаючих доєднатися!

11:23 31.10.2022

Скринька ідей для вчителя

До уваги вчителів мистецтва та зарубіжної літератури пропонуються матеріали, які можна використовувати для катарсису учасників освітнього процесу засобами  мистецтва

09:41 31.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень