A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо ювіляра  цього тижня вчителя англійської мови Зідьківського ліцею Дьякову Лідію Володимирівну!

08:18 19.01.2024

Запрошуємо на Педагогічні діалоги

У вівторок 23 січня 2024 року о 15.00  продовжуємо реалізацію проєкта "Педагогічні діалоги". У січні до спілкування з освітянською спільнотою Зміївщини ми запросили чергову цікаву спікерку, яка продемонструє власний погляд на актуальні та проблемні питання  - пошук і знаходження ресурсів в період довготривалого стресу, розвиток стресостійкості й життєстійкості, профілактику емоційного, професійного вигорання, розвиток навичок самопідтримки.

10:01 17.01.2024

Вчителі іноземних мов ділилися власним досвідом

16 січня 2024 року відбулася онлайн-зустріч,  вчителів англійської та німецької мов закладів загальної середньої освіти Зміївської МТГ щодо  навчання іноземних мов в умовах воєнного стану. Спікери вебінару - вчителі іноземних мов КЗ «Зміївський ліцей №1» Коваль Віра Едуардівна та Лабунська Тетяна Василівна поділилися власним досвідом щодо подолання освітніх втрат і формування стресостійкості та підтримки ментального здоров`я на уроках іноземної мови. Учасники вебінару удосконалили інноваційні професійні компетентності та ознайомилися з правилами  стресостійкості для учасників освітнього процесу.

08:15 17.01.2024

НАВЧАЛЬНИЙ КУРС.  «Партнерство в дії: іноземний досвід. Навчальний курс від Тревора Маккензі».

Навчально-методичний центр «Освіта. Діти. Майбутнє» підготував неймовірний сюрприз – УНІКАЛЬНЕ та БЕЗКОШТОВНЕ навчання від нашого нового іноземного партнера - канадського талановитого освітянина Тревора Маккензі. 

13:56 16.01.2024

Відбулась онлайн-зустріч шкільних бібліотекарів

16 січня 2024 року шкільні бібліотекарі Зміївщини зустрілися онлайн, щоб обмінятися досвідом своєї роботи в умовах воєнного стану. Спікерами вебінару стали Парфьонова Тетяна Володимирівна, КЗ «Борівський ліцей»,  Герасимова Зінаїда Іллівна, КЗ «Тимченківський ліцей», Вистороп Олександр Миколайович, КЗ «Пасічанська гімназія». Учасники вебінару удосконалили інформаційно-цифрові, інноваційні професійні компетентності, отримали методичну допомогу щодо проведення бібліотечних заходів у дистанційному форматі, ознайомилися з формами профілактики емоційного вигорання та формування стресостійкості учасників освітнього процесу.

13:10 16.01.2024

Майндфулнес - як стиль життя!

Термін «майндфулнес» увів в обіг американський професор медицини Джон Кабат-Зінн у 1970-х роках. Майндфулнес означає безоцінкову усвідомленість, яка виникає внаслідок свідомого скерування уваги на теперішній момент власного досвіду. Майндфулнес може бути одним зі способів упоратися з емоційним дискомфортом, підвищити продуктивність і розвинути здорові стосунки з іншими людьми.

13:14 15.01.2024

Сьогодні стартує сертифікація вчителів 2024

15 січня розпочато процедуру реєстрації на проходження сертифікації вчителів 2024! Щиро бажаємо успіхів та натхнення всім педагогам, хто виявив бажання спробувати власні сили!!! Віримо, що Ви обов'язково з легкістю подолаєте усі етапи випробувань та підтвердите Ваш високий професіоналізм!

11:06 15.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень