A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Можливості щодо підвищення кваліфікації для освітян

Новий курс від EdERA. Долучайтесь! Сфокусуйтесь на практичних завданнях та інтерактивних вправах. Не просто засвоюйте теорію, а й застосовуйте отримані знання у роботі. Діліться своїми результатами, черпайте натхнення та зростайте в спільноті практиків.

15:18 26.12.2023

Національний мультипредметний тест у 2024 році

21 грудня директор Центру Cвітлана Пархоменко була присутня на вебінарі, який організовували ХРЦОЯО щодо особливостей підготовки та проведення національного мультипредметного тесту в 2024 році. 

13:17 21.12.2023

Реалізація компетентнісного підходу на уроках інтегрованого курсу "Мистецтво"

 Реалізація компетентнісного підходу відбувається за допомогою таких інструментів як: фасилітована дискусія (питання з фасилітації – що відбувається на картині); сторітелінг (пропонується придумати чарівну музичну історію, придумати невеличку історію за картиною і т.д.). Алгоритмом фасилітованої дискусії є:  - Демонстрація картини. Колективне обговорення:  - Назва до картини.  - Озвучення назви, автора. Запитання: - Що відбувається на картині? - Що ще відбувається? - Що відбувається такого, про що ми не говорили? - Що дозволяє тобі так міркувати?

08:07 21.12.2023

Можливості щодо підвищення кваліфікації для освітян

Організація ефективного навчального процесу у дистанційному чи змішаному форматах все ще залишається викликом для вчителів. Як створити цифрове середовище? Які інструменти обрати? Як побудувати дистанційний урок у синхронному та асинхронному форматах? Тепер вчитель 1-11 класів у кожному куточку України зможе отримати відповіді на ці питання в онлайн-курсі «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання». Навчальний контент онлайн-курсу базується на принципах сучасного навчання та допоможе кожному педагогу мати чіткий алгоритм при конструюванні власних уроків.

08:01 21.12.2023

Формування мистецьких компетентностей на уроках музичного мистецтва

Інтеграція України в європейське і світове співтовариство передбачає розвиток особистості, її духовної, мистецької та естетичної культури. Якраз цим визначаються основні напрями модернізації сучасного навчально-виховного процесу. Одним із таких важливих напрямів є розвиток гуманістичних морально-ціннісних орієнтацій підростаючого покоління.

08:10 20.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень