A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Рекомендації щодо подолання освітніх втрат

МОН спільно з UNICEF Ukraine розробили рекомендації щодо організації програм із надолуження освітніх втрат для громадських організацій, закладів освіти, органів управління освітою та інших організацій. Вони стануть основою для розроблення Національної стратегії з подолання освітніх утрат в Україні.

08:27 01.08.2023

Увага! Реєстрація на проходження сертифікації!

У вівторок 1 серпня розпочнеться реєстрація для участі в сертифікації вчителів математики та української мови і літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти та мають стаж педагогічної роботи два і більше років

10:02 31.07.2023

Вітаємо з днем народження!

Вітаємо з днем народження нашу колегу консультанта Центру Олену Олексіївну Світличну! Бажаємо міцного здоров'я, мирного неба, щастя у всіх його проявах! Нехай усі мрії збуваються, бажання виконуються! Душевної гармонії, незабутніх зустрічей та вражень, успіхів, яскравої веселки емоцій!

08:48 31.07.2023

Затверджено типову програму підвищення кваліфікації

Типова програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти "Плекання резиліжнтності в закладі освіти" (наказ МОН від 25.07.2023 року № 889)

10:50 27.07.2023

Вітаємо з ювілейним днем народження

Щиро вітаємо нашу колегу консультанта Центру Анікєєву Віту Миколаївну з  ювілейним днем народження! Нехай квітне доля в роках прекрасних! Бажаємо здоров'я, щастя, натхнення, мирного неба над головою,  нових досягень та здобутків,  гармонії, добробуту, злагоди, здійснення найзаповітніших мрій!

08:57 24.07.2023

Безплатна психологічна платформа-каталог Resilience.help

Resilience.help – це безплатна психологічна платформа-каталог, що обʼєднує найкращі світові та вітчизняні практики психологічної допомоги всім учасникам освітнього процесу та актуальні тренінгові програми від ГО «Смарт освіта». Усі запропоновані тренінги є сертифікованими програмами з підвищення кваліфікації. Також подано навчально-методичні ресурси, інструменти та техніки, статті на психологічну тематику. 

08:05 24.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень