A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Працівники Центру взяли участь в онлайн-заходах

12 квітня 2021 року директор і працівники Центру взяли участь у консультаційному чаті з питань організації та проведення моніторингових досліджень у ІІ піврічі 2020/2021 н.р. та у інтернет-семінарі "Організація та проведення ІХ обласної тематичної відкритої онлайн-виставки ефективного педагогічного досвіду "Освіта Харківщини ХХІ століття" за темою "Нова українська школа: використання інноваційних ІК-технологій на уроках математики та інформатики"", що були проведені фахівцями КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти"

16:50 12.04.2021

Директор Центру взяла участь у дистанційній нараді з керівниками ЗЗСО, ЗДО, ЗПО

09 квітня 2021 року в дистанційному форматі відбулася нарада начальника відділу освіти Юлії Алексєєвої та директора Центру Світлани Пархоменко для керівників закладів освіти Зміївської міської ради, що стосувалася підведення підсумків атестації педагогічних працівників, харчування, організації дистанційної освіти тощо. 

14:10 09.04.2021

Розпочав роботу сайт Державної служби якості освіти України "Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива"

З метою роз'яснення, якою має бути якісна школа та як нова система забезпечення якості освіти і кожен учасник освітнього процесу може допомогти закладу стати кращим, розпочав роботу сайт Державної служби якості освіти України "Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива" . 

08:09 07.04.2021

Проведено майстер-клас «Ефективна взаємодія під час дистанційного навчання» для тренерів КЗ «Зміївська дитячо-юнацька спортивна школа»

31 березня Центром проведено майстер-клас «Ефективна взаємодія під час дистанційного навчання» для тренерів КЗ «Зміївська дитячо-юнацька спортивна школа». У заході взяли участь 14 осіб.

16:47 31.03.2021

30 березня відбувся вебінар для практичних психологів та соціальних педагогів

30 березня 2021 року Зміївським центром професійного розвитку педагогічних працівників на платформі ZOOM, був проведений вебінар для практичних психологів та соціальних педагогів району. В роботі взяли участь 29 осіб.

15:36 30.03.2021

КЗ  «Таранівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Героїв-широнінців» відзначено дипломом І ступеня за підсумками VІ обласної онлайн-виставки «Освіта Харківщини ХХІ століття»

23-26 березня 2021 року було проведено VІ обласну онлайн-виставку «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: формування і розвиток комунікативної та мовної компетентностей здобувачів освіти», на якій КЗ «Таранівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Героїв-широнінців» презентував досвід роботи «Забезпечення соціальної адаптації здобувачів початкової освіти шляхом формування мовленнєвої та комунікативної компетентностей» в номінації «Компетентнісний підхід у системі початкової мовної освіти».       

11:58 29.03.2021

24 березня в КЗ «Зміївська гімназія № 1 «Сузір'я»» пройшов тренінг «Крок до себе»

24 березня 2021 року психологом Зміївського центру професійного розвитку педагогічних працівників на базі «Зміївська гімназія № 1 «Сузір'я»» був проведений тренінг «Крок до себе» для вчителів та вихователів установи.

16:15 25.03.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень