A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Вітаємо з днем народження

Цього тижня вітаємо з днем народження:  педагога-організатора Зміївського ліцею №2 Крилову Катерину Ігорівну,  вихователя Таранівський ЗДО «Ромашка» Бутко Ірину Федорівну, вчителя початкових класів Бірківського ліцею Колісник Аліну Сергіївну, вчителя української мови та літератури Гусинополянської гімназії Заговору Тетяну Іванівну! Бажаємо щастя, здоров’я, оптимізму, творчості, звершень та досягнень, кар’єрного зростання та родинного затишку під мирним небом!

10:16 17.07.2023

Конкурсний набір для вчителів

Під час EdCamp-ВОЛЯ презентовано унікальний державно-громадський проєкт ПОВІР ("подолання освітніх втрат і розривів»). Проект "ПОВІР" оголошує конкурсний набір учительства.

08:18 17.07.2023

Можливості щодо підвищення кваліфікації для освітян

До 14 липня триває реєстрація на курс “Вікіпедія для навчання”, який проводить Prometheus спільно з “Вікімедіа Україна”. Навчання безплатне, триватиме 5 тижнів (з 24 липня до 30 серпня). Навчальний курс має допомогти освітянам зрозуміти Вікіпедію і використовувати її як навчальний інструмент, а ще прокачає навички інфомедійної грамотності та соціального партнерства. Вчителі зможуть зробити внесок у найбільшу вільну онлайнову енциклопедію. Для реєстрації на курс треба заповнити анкету.

10:09 07.07.2023

Натхнення від EdCamp Ukraine

Працівники Центру доєдналися онлайн до Національного EdCamp ВОЛЯ-2023 «Передпереможна сила для післяпереможних планів» від EdCamp Ukraine. Еспертні панелі  «Вірування (переконання) й цінності в проєктах з усної історії» від Карла МІРРА (США), «Важливе про безбар’єрність в освіті і не тільки» від Ніни МАЦЮК (Україна) нікого не залишили байдужими! Нові, ідеї, враження, знання! Дякуємо, що надихаєте на постійний розвиток і вдосконалення освітянської сіпільноти!

13:01 27.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень