A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

«ІСТОРІЇ НЕ З ПІДРУЧНИКІВ»

У ютубі оприлюднено всі 9 відео проєкту «Історії не з підручників» – у ньому взяли участь директори шкіл, учителі, учні та їхні батьки, які розуміють цінності освіти та її беззаперечну важливість для майбутнього кожного українця. Він реалізований фінським проєктом «Навчаємось разом», що співфінансується ЄС та Міністерством закордонних справ Фінляндії, спільно з громадським активістом і телеведучим Олександром Педаном. З інформацією сайту https://mon.gov.ua/

16:30 05.06.2023

Методичне кафе «Освітні інновації в професійній діяльності вчителя початкових класів»

05 червня 2023 року КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів науково-практичного вебсемінару за темою «Нейродидактика як тренд в освіті. Використання наукових надбань нейродидактики в роботі вчителя початкових класів» відповідно до програми методичного кафе «Освітні інновації в професійній діяльності вчителя початкових класів».

10:15 05.06.2023

Вчителі іноземних мов зі Зміївщини з різних куточків світу долучилися до спілкування

Цікаво та змістовно відбулося онлайн-засідання професійної спільноти вчителів іноземної мови (англійська  та німецька) закладів загальної середньої освіти  Зміївської міської ради 2 червня 2023 року. Під керівництвом голови спільноти Тимошенко Валентини Миколаївни (Зміївський ліцей №1 ім. З.К.Слюсаренка) педагогічні працівники складали портфоліо своєї спільноти щодо професійної діяльності вчителів протягом 2022-2023 навчального року та планували напрями професійного зростання на наступний навчальний рік.

14:49 02.06.2023

Завершено ІІІ етап сертифікації вчителів початкових класів

Завершився ІІІ етап сертифікації вчителів початкових класів, який передбачав вивчення досвіду педагогів. Результати сертифікації педагоги отримають у власних електронних кабінетах дещо пізніше. Це пов’язано з навантаженням Українського центру оцінювання якості освіти, який зараз проводить НМТ.

14:18 02.06.2023

Вчителі історії та правознавства проаналізували роботу за минулий навчальний рік

2 червня 2023 року вчителі історії та правознавства закладів загальної середньої освіти Зміївської міської ради проаналізували роботу своєї спільноти за 2023-2024 навчальний рік, оцінили свої професійні здобутки та обговорили напрями професійного зростання  на наступний навчальний рік.

13:44 02.06.2023

Вітаємо переможців Фестивалю! Ми Вами пишаємось!

Вітаємо переможців Фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» у 2023 році! Всього на конкурс було подано 45 робіт. З них маємо 28 призових місця! І місця: Номінація «Інформатика» - Татарнікова Наталія Вікторівна «Дистанційне навчання на уроках інформатики в період воєнного стану» (Першотравневий ліцей) Номінація «Іноземні мови» - Дегтяр Оксана Іванівна, Ляскало Любов Петрівна "Живі хмари слів на уроках англійської мови  (використання онлайн-сервісу AhaSlides та інших цифрових інструментів при дистанційному навчанні)» (Бірківський ліцей) Номінація «Практична психологія та соціальна робота» - Ляскало Любов Петрівна, Петухова Тетяна Вікторівна Збереження психоемоційного здоров’я учнів засобами арт-терапії в період воєнного стану (Бірківський ліцей) ІІ місця: Номінація «Біологія, екологія» - Безручкова Світлана Вікторівна «Використання Google Форми для оцінювання навчальних досягнень учнів  під час дистанційного навчання в період воєнного стану»  (Зміївський ліцей № 2 імені льотчика-космонавта Ігоря Петровича Волка)

09:42 02.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень