A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

21 квітня відбувся event-вебінар «Дистанційне навчання без стресу для керівника ЗЗСО»

21 квітня відбувся event-вебінар (Meet-конференція) «Дистанційне навчання без стресу для керівника ЗЗСО». Власним досвідом щодо організації, форм і контролю за впровадженням дистанційного навчання за допомогою освітньої платформи «G Suite for Education» поділилися директор, заступники та вчителі КЗ «Зміївська ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім.І.П.Волка». В заході взяли участь 45 учасників, представників закладів загальної середньої освіти Зміївської міської та Слобожанської селищної рад.

14:46 21.04.2021

20 квітня 2021 року проведено профорієнтаційний вебінар для учнів 9-х класів

20 квітня 2021 року Зміївським центром професійного розвитку педагогічних працівників разом з Зміївською районною філією Харківського обласного центру зайнятості на платформі ZOOM, було проведено профорієнтаційний вебінар для учнів 9-х класів міської ради за темою: «Твоя майбутня професія - твій вибір».

16:53 20.04.2021

Відбувся вебінар для вихователів закладів дошкільної освіти і дошкільних підрозділів

13 квітня 2021 року відбувся вебінар для вихователів закладів дошкільної освіти і дошкільних підрозділів «Ділимося досвідом сучасними засобами». До обговорення теми долучилися вихователі Зміївської міської ради, яких проінформовано про можливості використання освітніх порталів та розміщення на них власних методичних наробок. Присутні мали змогу також дізнатися більше про функції сервісу відеоконференцій.  

15:43 13.04.2021

Працівники Центру взяли участь в онлайн-заходах

12 квітня 2021 року директор і працівники Центру взяли участь у консультаційному чаті з питань організації та проведення моніторингових досліджень у ІІ піврічі 2020/2021 н.р. та у інтернет-семінарі "Організація та проведення ІХ обласної тематичної відкритої онлайн-виставки ефективного педагогічного досвіду "Освіта Харківщини ХХІ століття" за темою "Нова українська школа: використання інноваційних ІК-технологій на уроках математики та інформатики"", що були проведені фахівцями КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти"

16:50 12.04.2021

Директор Центру взяла участь у дистанційній нараді з керівниками ЗЗСО, ЗДО, ЗПО

09 квітня 2021 року в дистанційному форматі відбулася нарада начальника відділу освіти Юлії Алексєєвої та директора Центру Світлани Пархоменко для керівників закладів освіти Зміївської міської ради, що стосувалася підведення підсумків атестації педагогічних працівників, харчування, організації дистанційної освіти тощо. 

14:10 09.04.2021

Розпочав роботу сайт Державної служби якості освіти України "Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива"

З метою роз'яснення, якою має бути якісна школа та як нова система забезпечення якості освіти і кожен учасник освітнього процесу може допомогти закладу стати кращим, розпочав роботу сайт Державної служби якості освіти України "Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива" . 

08:09 07.04.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень