A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Розвиток професійних компетентностей: інформаційно-цифрова

Розпочинаємо тиждень медійної та інформаційної грамотності на сайті Центру. Уперше святкування глобального тижня медійної та інформаційної грамотності (МІГ) відбулося восени 2012 року. Його ініціювало ЮНЕСКО, а допомогли реалізувати Глобальний альянс в підтримку партнерства в сфері медійної та інформаційної грамотності, Альянс цивілізацій ООН та Міжнародна університетська мережа з медійної та інформаційної грамотності й міжкультурного діалогу. 

09:45 30.10.2023

Працівники Центру долучилися до написання радіодиктанту національної єдності 2023

Радіодиктант національної єдності 2023 відбувся сьогодні 27 жовтня   в День української писемності та мови. Працівники Центру долучилися до видатної події - старанно писали диктант.

12:24 27.10.2023

Вчителі іноземної мови Зміївщини обмінялись досвідом з актуальних питань

27 жовтня 2023 року вчителі іноземних мов закладів загальної середньої освіти Зміївської громади на засіданні своєї спільноти обмінялись досвідом з  актуальних питань, які хвилюють педагогів. 

12:16 27.10.2023

Педагогічні діалоги - зворотній зв'язок

23 жовтня 2023 року стартував новий проєкт Центру - "Педагогічні діалоги". Спікер заходу Оксана Олексіївна Резван, завідуюча кафедрою, доктор педагогічних наук, професор Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова представила до уваги освітян тему «Універсальність storytelling як методу педагогічного переконання у роботі з учнями різного віку».

16:13 26.10.2023

Вчителі предметів мистецької галузі окреслили шляхи подолання освітніх втрат учнів

В період осінніх шкільних канікул, 26 жовтня 2023 року, вчителі предметів мистецької освітньої галузі Зміївської громади зібралися онлайн на засідання своєї професійної спільноти, щоб обговорити сучасні виклики та можливості для освітян, здійснити рефлексію власної діяльності, обмінятися досвідом, разом професійно зростати.

14:16 26.10.2023

Розвиток професійних компетентностей: інклюзивна

Інклюзивна компетентність передбачає використання інструментів забезпечення інклюзивного навчання та створення сприятливих умов для кожного учня з урахуванням його потреб, здібностей та можливостей.

08:33 26.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень