A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Акція "Листи добра"

З 13 по 17 листопада завдяки співпраці з ЦПРПП м. Кропивницький психологічні служби шкіл та садочків Зміївської міської ради провели акцію – «Листи Добра», під час якої вихованці та учні малювали, писали та робили поробки для дітей м. Кропивницький!

13:19 17.11.2023

Компетентнісний підхід при викладанні курсу «ГРОМАДЯНСЬКА ОСВІТА»

Що включає в себе поняття “громадянська освіта”? Це – розвиток та соціалізація особистості, формування її національної самосвідомості, громадянської позиції, загальної культури, світоглядних орієнтирів, критичного мислення, творчих здібностей, дослідницьких та аналітичних навичок та професійних якостей.

10:01 17.11.2023

Можливості щодо підвищення кваліфікації для освітян

Педагогів ЗДО запрошують на безплатний онлайн-курс “Демократичний садочок: комфортне психосоціальне середовище для всіх і кожного”. Зареєструватися всі охочі можуть до 24 листопада 2023 року за посиланням.

13:47 16.11.2023

Формування громадянської та соціальної компетентностей

Ознайомлення з основами юриспруденції викликає певні труднощі в учнів, тому вчителю слід застосовувати усний виклад навчального правознавчого матеріалу через традиційні методи навчання: розповідь, пояснення, шкільну лекцію й бесіду.

12:07 16.11.2023

Діяльнісний підхід до навчання

Зміни, які відбуваються в сучасному високотехнологічному світі, вимагають виховання активної і творчої особистості, яка, на відміну від людини-виконавця, здатна адаптуватися до стрімких змін, генерувати оригінальні ідеї, приймати нестандартні рішення та вчитися впродовж усього життя.

10:56 15.11.2023

Вчителі географії обмінялись досвідом та намітили плани

14 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч професійної спільноти вчителів географії закладів загальної середньої освіти Зміївської громади. Педагоги  поділилися досвідом роботи щодо сучасних викликів для вчителя географії.

16:03 14.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень