A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Навчання за програмою «Освітній стартап» від EdCamp Ukraine

Програми #edcampukraine «Мій освітній стартап» другий мастермайнд в групах по 8 осіб. Наш модератор Олександр Елькін, голова Ради ГО «ЕдКемп Україна», член Консультативної ради з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти при Презентові України, кандидат технічних наук відповідав на запитання про роботу на платформі навчання дорослих #edway З позитивними емоціями емоціями та користю #ястартуюнаедвей #мійосвітнійстартап

09:19 03.08.2021

В скарбничку вчителя

Інформаційно-методичні матеріали «30 років – 30 уроків» допоможуть педагогам ефективно організувати підготовку до проведення Дня знань і Першого уроку у 2021/2022 н.р.

23:25 02.08.2021

Корисні поради

Сучасне суспільство суперечливе, воно вимагає від людини прагнути, поспішати, відповідати стандартам, досягати результатів і в той же час бути собою, розуміти себе та прислухатися до себе.

11:15 26.07.2021

Навчання за програмою «Освітній стартап» від EdCamp Ukraine

В рамках програми #edcampukraine  «Мій освітній стартап» нас чекали мастермайнди в групах по 8 осіб. Що є мастермайнд? Мастермайнд це – координація знань і зусиль двох чи більше осіб, котрі спільно працюють заради досягення визначеної цілі у гармонії та єдинстві. На справді мастермайнд нагадує лімітований модератором мозковий штурм, який обмежений у часі. Результат мастермайнду ефективніше за короткий час.

11:24 22.07.2021

Корисні поради

Відпустка це період відпочинку, але розуміння відпочинку у кожного є індивідуальним. Зрозуміло, що відпочинок, це в першу чергу зняття навантаження на організм. Якщо людина фізичної праці дійсно потребує відпочинку власного організму, то людина розумової праці потребує розвантаження розуму. В обох випадках гарним інструментом є зміна діяльності в період відпочинку. Цей процес переключає увагу з тіла на розум і навпаки. Під час зміни діяльності відбувається знаття напруги, фокусування уваги на іншому. Крім зниження напруги потрібно ще відновлення організму до гармонійного стану, так званої норми або ефективної працездатності. Чим відрізняється відновлення фізичне від психологічного? Коли людина відновлена фізично в неї гарний сон, апетит, шкіра, відсутність почуття фізичної втоми.  Але відновитися суто фізично, без психологічного відновлення складно. Справа в тому, що емоції та почуття все одно мають вплив на фізичне тіло. Психологічне відновлення триваліше за фізичне. А як можна охарактеризувати психологічно відновлену людину? Майже так само – гарний сон, апетит, шкіра, відсутність втоми та перевтоми, є бажання працювати, наявність ідей та цілей, прагнення досягати мети.

09:21 20.07.2021

Обмін досвідом з колегами - це завжди цікаво і корисно!

14 липня 2021 року директор Центру Світлана Пархоменко взяла участь в Zoom-конференції  «Презентаційний меседж «Роль Центру професійного  розвитку педагогічних працівників в забезпеченні консультативної та інформаційної діяльності керівників закладів освіти». Під час заходу обговорено питання про роль Центрів в консультуванні  керівників ЗЗСО, стратегічні комунікації, як  основу результативності взаємодії Центру, про участь засновника у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освітніх, забезпечення партнерської взаємодії, консультативну та інформаційну діяльність, зовнішні та внутрішні інструменти системи забезпечення якісної освіти. Щиро дякуємо  колегам КУ «Прилуцький центр ПРПП» Прилуцької міської ради за організацію цікавого заходу, спікерам Ірені Андрощук, Оксана Король, Світлані Черняковій, Олені Рогальській, Тетяні Маханьковій та іншім – за змістовні та корисні доповіді!    

13:16 14.07.2021

Розробляємо стратегію розвитку Центру

Директор, консультанти та психолог Центру продовжують роботу над розробкою Стратегії розвитку КУ «Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» на 2021-2025 роки. Окрім дослідження кращих вітчизняних та закордонних практик щодо складання «плану дій» проведено також аналіз персонального складу освітян місцевої ради, роботи професійних спільнот закладів освіти, опитувань педагогічних працівників. В процесі аналізу визначено  коло питань, на які необхідно звернути увагу та покращити роботу у цих напрямках. Відповідно визначено стратегічні та оперативні цілі для кожного з питань. В серпні місяці після завершення літніх відпусток Центр планує залучити до обговорення  стратегії широке коло експертів у сфері освіти, педагогічних працівників, представників місцевого самоврядування та громадськості.

16:12 13.07.2021

Корисні поради

Омріяна відпустка вчителя!  На обрії висить хмаркою цифра 56! Ще декілька днів і відпустка! Як відпочити з користю? Як відпочити так, щоб все ж таки відпочив? Писати план - і на відпустку? Взяти у заручники улюблене ліжко чи диван, і нехай весь світ зачекає? Ось декілька порад для того щоб відпочити з користю. Користуйтеся правилом «золотої середини». Між плануванням кожного дня та диваном, оберіть розумну середину. Пам’ятайте, що 56 днів на дивані лежати можна, але чи не буде потім докорів сумління? Планування кожного дня теж не має нічого спільного з відпочинком. Краще запланувати ключові моменти, виходячи з запропонованих порад.

11:03 05.07.2021

Липнева толока

01 липня працівники Центру взяли участь у толоці з метою підготовки позашкільного дитячого  закладу оздоровлення та відпочинку «Біле озеро» до  організованого відпочинку дітей під час літніх канікул.

08:46 02.07.2021

Вітаємо переможців конкурсу на заміщення вакантних посад

30 червня 2021 року відділом  освіти Зміївської міської ради проведено конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Комунальної установи «Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників». За результатами конкурсного відбору переможцями визнано Анікєєву Віту Миколаївну та Кучук Оксану Володимирівну. Вітаємо переможців, що  долучаються до команди працівників Центру, бажаємо успіхів, наснаги та натхнення в роботі!

16:04 30.06.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень