A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Навчаємося протягом життя

19 травня 2021 року директор і консультанти Центру взяли участь в on-line-занятті Школи новопризначеного директора та консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників за темою «Реалізація завдань другого циклу навчання початкової освіти в закладах загальної середньої освіти області», що було проведено КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти".

15:18 19.05.2021

«Разом до створення комфортного освітнього простору» та робимо все, щоб «не стати динозаврами…»

«Разом до створення комфортного освітнього простору» та робимо все, щоб «не стати динозаврами…» - гасла, що червоною стрічкою проходили через усі виступи Другого Всеукраїнського форуму Центрів професійного розвитку педагогічних працівників на тему: «Забезпечення партнерської взаємодії – пріоритетне завдання директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників» і в якому 18 травня 2021 року взяли участь працівники Центру. Форум проведений Державною установою «Український інститут розвитку освіти»  разом із Міністерством освіти і науки України та Європейським центром імені Вергеланда.

15:26 18.05.2021

Відбувся вебінар для закладів позашкільної освіти, спрямований на розвиток SOFT-SKILLS компетенцій

13 травня 2021 року відбувся навчальний вебінар для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Розвиток SOFT-SKILLS навичок педагогічних працівників закладів позашкільної освіти»

15:02 13.05.2021

Вітаємо переможців та призерів фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини  «Майстри педагогічної справи презентують» у 2021 році!

Щиро вітаємо переможців та призерів фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини  «Майстри педагогічної справи презентують» у 2021 році!

17:30 11.05.2021

Участь у семінарі Програми "U-LEAD з Європою"

Директор, консультанти та  психолог Центру взяли участь в онлайн–семінарі «Організоване закінчення навчального року», що було проведено 11 травня 2021 року експертами з освіти Програми "U-LEAD з Європою".

13:11 11.05.2021

Корисні поради

«Бий або біжи» - елементарні реакції на стресову ситуацію, що допомагали первісній людині вижити в оточуючому світі. Реакції не складні, щоб діяти швидко. Так вимагали умови існування.Ці реакції закладені в нервовій системі задовго до появи Людини розумної. Світ поступово змінювався, але під реакції «бий або біжи» були закладені нервові імпульси та гормональні реакції, які поки що неможливо змінити.

11:01 07.05.2021

Вебінар за підсумками опитування серед працівників ЗДО

6 травня 2021 року за підсумками опитування серед працівників закладів дошкільної освіти було проведено інформаційний вебінар для керівників комунальних закладів і дошкільних підпрозділів. Результати опитування буде використано під час складання програми професійного розвитку для педагогічних працівників ЗДО. 

15:10 06.05.2021

29 квітня  консультанти Центру взяли участь в онлайн-семінарі "ВИВЧЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ"

29 квітня  консультанти Центру взяли участь в онлайн-семінарі "ВИВЧЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ", що був проведений  для заступників директорів закладів загальної середньої освіти, які здійснюють супровід вчителів початкової школи Чугуївського району.

11:59 30.04.2021

28 квітня 2021 року відбувся вебінар для вчителів мистецтва

Говорячи про  Нову українську школу, про сучасну людину, яка має бути креативною, гнучкою, уміти нестандартно вирішувати поставлені завдання, ми розуміємо, що для розвитку цих умінь необхідно застосовувати ірраціональне мислення (інтуїцію, уяву, фантазію, емоції, почуття) для того, щоб у будь-якій сфері проявити свою творчість, гнучкість мислення. Формуванню цих якостей сприяють уроки мистецьких дисциплін.

09:33 29.04.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень