A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Корисні поради

Омріяна відпустка вчителя!  На обрії висить хмаркою цифра 56! Ще декілька днів і відпустка! Як відпочити з користю? Як відпочити так, щоб все ж таки відпочив? Писати план - і на відпустку? Взяти у заручники улюблене ліжко чи диван, і нехай весь світ зачекає? Ось декілька порад для того щоб відпочити з користю. Користуйтеся правилом «золотої середини». Між плануванням кожного дня та диваном, оберіть розумну середину. Пам’ятайте, що 56 днів на дивані лежати можна, але чи не буде потім докорів сумління? Планування кожного дня теж не має нічого спільного з відпочинком. Краще запланувати ключові моменти, виходячи з запропонованих порад.

11:03 05.07.2021

Липнева толока

01 липня працівники Центру взяли участь у толоці з метою підготовки позашкільного дитячого  закладу оздоровлення та відпочинку «Біле озеро» до  організованого відпочинку дітей під час літніх канікул.

08:46 02.07.2021

Вітаємо переможців конкурсу на заміщення вакантних посад

30 червня 2021 року відділом  освіти Зміївської міської ради проведено конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Комунальної установи «Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників». За результатами конкурсного відбору переможцями визнано Анікєєву Віту Миколаївну та Кучук Оксану Володимирівну. Вітаємо переможців, що  долучаються до команди працівників Центру, бажаємо успіхів, наснаги та натхнення в роботі!

16:04 30.06.2021

Навчання за програмою «Освітній стартап» від EdCamp Ukraine

Сьогодні в рамках навчання за програмою «Освітній стартап» від EdCamp Ukraine психолог Центру брала участь у коуч-сесії для аналізу мети власного стартапу. Коуч Анна Лісовська допомагала розібратися з структурою та кроками реалізації освітнього стартапу щодо профілактики професійного вигорання «ВчительОК»

16:44 22.06.2021

Начаємося протягом життя

22 червня 2021 року працівники Центру взяли участь в  онлайн-семінарі «Дії громад у міжнавчальний період щодо підвищення якості освітніх послуг. Інституційний аудит. Стратегія розвитку освіти. Для громад Черкаської, Сумської та Харківської областей». Семінар проведено з метою підвищення професійної компетентність учасників щодо забезпечення якості освітніх послуг. Під час проведення  заходу було висвітлено питання щодо  покращення організації освітнього процесу в умовах карантинних обмежень – плани на міжнавчальний період, інституційного аудиту: що це і як це допоможе громаді у розбудові якісної освіти, стратегії  розвитку освіти в громаді. Учасники мали можливість почути доповіді експертів з освіти Програми «U-LEAD з Європою» Сергія Дятленко  та Алевтина Седоченко, керівницю Харківського РО  Оксану Черкас.     

15:48 22.06.2021

Шануємо пам'ять загиблих

ПрацІвники Центру взяли участь у мітингу-реквіємі до Дня скорботи і вшанування пам'яті  жертв  війни в Україні

15:45 22.06.2021

Семінар УДСЯО у Харківській області

Директор Центру Світлана Пархоменко і завідувач Таранівським ЗДО «Ромашка» Наталія Крекот 18 червня 2021 року взяли участь в онлайн-семінарі  за темою: «Функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти в оздоровчий період», що був проведений управлінням Державної служби якості освіти у Харківській області. В ході семінару висвітлено питання про забезпечення якості освіти в ЗДО, функціонал ДСЯО, структуру та організація діяльності ЗДО, дотримання вимог санітарного законодавства, планування роботи щодо забезпечення функціонування внутрішнього забезпечення якості роботи ЗДО, пріоритетні завдання ЗДО в літній період  тощо.              

14:41 18.06.2021

Навчання щодо впровадження НУШ

Консультанти Центру 18 червня 2021 року взяли участь в науково-методичному семінарі «Формування інформаційно-комунікаційної компетентності учнів 1-4 класів відповідно до вимог Державного стандарту початкової освіти» для керівників територіальних методичних об’єднань учителів інформатики, що було проведено КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» спільно з ДНУ «Інститут модернізації освіти» м. Київ (доповідач – науковий співробітник відділу STEM-освіти Ольга Вікторівна Коршунова) і представниками видавництва «Ранок». Учасники вебінару отримали інформацію про НУШ у початковій школі, методичні особливості та рекомендації щодо впровадження освітніх програм  на практиці, «родзинки» різних підручників та посібників, поділилися власним досвідом.                 

13:53 18.06.2021

Навчаємося протягом життя

Центр взяв участь у вебінарі «Психологічне здоров’я персоналу освітніх організацій: індикатори та умови розвитку», який проводився УІПО в рамках навчальної програми підготовки пеедагогічних працівників.

14:31 17.06.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень