A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Підготовка до урочистостей з нагоди завершення навчального року

19 травня 2021 року в онлайн-форматі проведено вебінар для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів Зміївської міської та Слобожанської селищної рад. В заході взяли участь 18 учасників. Тема вебінару «Креативний останній дзвоник 2021».

11:35 20.05.2021

Навчаємося протягом життя

19 травня 2021 року директор і консультанти Центру взяли участь в on-line-занятті Школи новопризначеного директора та консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників за темою «Реалізація завдань другого циклу навчання початкової освіти в закладах загальної середньої освіти області», що було проведено КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти".

15:18 19.05.2021

«Разом до створення комфортного освітнього простору» та робимо все, щоб «не стати динозаврами…»

«Разом до створення комфортного освітнього простору» та робимо все, щоб «не стати динозаврами…» - гасла, що червоною стрічкою проходили через усі виступи Другого Всеукраїнського форуму Центрів професійного розвитку педагогічних працівників на тему: «Забезпечення партнерської взаємодії – пріоритетне завдання директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників» і в якому 18 травня 2021 року взяли участь працівники Центру. Форум проведений Державною установою «Український інститут розвитку освіти»  разом із Міністерством освіти і науки України та Європейським центром імені Вергеланда.

15:26 18.05.2021

Відбувся вебінар для закладів позашкільної освіти, спрямований на розвиток SOFT-SKILLS компетенцій

13 травня 2021 року відбувся навчальний вебінар для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Розвиток SOFT-SKILLS навичок педагогічних працівників закладів позашкільної освіти»

15:02 13.05.2021

Вітаємо переможців та призерів фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини  «Майстри педагогічної справи презентують» у 2021 році!

Щиро вітаємо переможців та призерів фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини  «Майстри педагогічної справи презентують» у 2021 році!

17:30 11.05.2021

Участь у семінарі Програми "U-LEAD з Європою"

Директор, консультанти та  психолог Центру взяли участь в онлайн–семінарі «Організоване закінчення навчального року», що було проведено 11 травня 2021 року експертами з освіти Програми "U-LEAD з Європою".

13:11 11.05.2021

Корисні поради

«Бий або біжи» - елементарні реакції на стресову ситуацію, що допомагали первісній людині вижити в оточуючому світі. Реакції не складні, щоб діяти швидко. Так вимагали умови існування.Ці реакції закладені в нервовій системі задовго до появи Людини розумної. Світ поступово змінювався, але під реакції «бий або біжи» були закладені нервові імпульси та гормональні реакції, які поки що неможливо змінити.

11:01 07.05.2021

Вебінар за підсумками опитування серед працівників ЗДО

6 травня 2021 року за підсумками опитування серед працівників закладів дошкільної освіти було проведено інформаційний вебінар для керівників комунальних закладів і дошкільних підпрозділів. Результати опитування буде використано під час складання програми професійного розвитку для педагогічних працівників ЗДО. 

15:10 06.05.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень