A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Продовжено проведення циклу заходів для педагогічних працівників

Відділом наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» у співпраці з ГО «Ла Страда-Україна» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) 14 лютого 2023 року продовжено проведення циклу заходів для педагогічних працівників з питань психосоціальної підтримки, соціальної згуртованості, соціального та емоційного навчання та навчання  життєвим  навичкам  учасників  освітнього  процесу.

16:46 15.02.2023

Про підвищення кваліфікації та атестацію поспілкувалися ЗДО Зміївщини

15 лютого в межах круглого столу «Підготовка документації до атестації педагогічних працівників» директор Центру Світлана Пархоменко обговорила з керівниками та вихователями-методистами дошкільних закладів Зміївщини питання щодо підвищення кваліфікації, розвитку компетентностей та атестації освітян.

12:38 15.02.2023

Вітаємо освітян і учнів Зміївщини

Вітаємо освітян Зміївщини – наукових керівників учнів, що здобули перемоги в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2022/2023 навчальному році:

08:30 15.02.2023

Навчальний курс для вчителів та викладачів з протидії дезінформації

Фактчекінгова ініціатива НотаЄнота запускає навчальний курс для вчителів та викладачів з протидії дезінформації в ігровому форматі. Учителі пройдуть навчальний вебінар, під час якого їх ознайомлять із методикою проведення гри, розкажуть, як грати з учнями та покажуть понад 200 ігрових завдань на основі фейків та маніпуляцій.

16:27 13.02.2023

Тематична майстерня класного керівника «Превентивне виховання в роботі класного керівника на засадах педагогіки партнерства»

13.02.2023 КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів вебсемінару в межах тематичної майстерні класного керівника «Превентивне виховання в роботі класного керівника на засадах педагогіки партнерства» за темою:   «Формування навичок безпечної поведінки під час військових дій». Вебсемінар проводиться в асинхронному форматі у межах ХАБу «Здорова школа» регіонального проєкту «Освітній технопарк Харківщини – 2030». Матеріали будуть доступні до 13 березня 2023 року.

11:34 13.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень