A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Науково-методичній вебсемінар «Професійний розвиток учителя фізичної культури в контексті професійного стандарту вчителя ЗЗСО»

30 березня 2023 року КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів науково-методичного вебсемінару для керівників ТМО, учителів фізичної культури, консультантів ЦПРПП, методистів ЦОТ, спеціалістів МОУО за темою «Професійний розвиток учителя фізичної культури в контексті професійного стандарту вчителя ЗЗСО».  

10:07 30.03.2023

Навчаємося протягом життя

29 березня директор Центру Світлана Пархоменко взяла участь в Всеукраїнському методологічному семінарі на тему: «Використання інноваційних технологій у взаємодії з дітьми дошкільного віку».

16:31 29.03.2023

Науково-практичний вебсемінар «Визначення освітніх труднощів першого рівня підтримки в освітньому процесі»

29 березня 2023 року КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів науково-практичного вебсемінару «Визначення освітніх труднощів першого рівня підтримки в освітньому процесі». Захід проводиться в асинхронному форматі у межах ХАБу «Інклюзивна освіта» регіонального проєкту «Освітній технопарк Харківщини – 2030». Матеріали будуть доступні до 29 квітня 2023 року.

14:52 29.03.2023

Електронна звітність психологічної служби

28 березня відбувся вебінар «Єдина статистична звітність працівників психологічної служби через інформаційну систему «Я - психолог» в запитаннях та відповідях» за участью запрошеного фахівця КВНЗ "ХАНО" директора Центру практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя Носенка В.В., який розповів про актуальність створення інформаційної системи "Я- психолог", покроковий алгоритм реєстрації на сайті та створення аналітичної довідки. 

11:19 28.03.2023

Методичні семінари для педагогів Харківської області з питань підготовки до НМТ-2023

Харківській регіональний центр оцінювання якості освіти у межах інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань організації національного мультипредметного тесту (НМТ), з метою надання практичної допомоги педагогам регіону в квітні 2023 року проводить методичні семінари для вчителів-предметників в режимі Zoom-конференцій, під час яких будуть висвітлені підсумки НМТ попереднього року та нововведення поточного.

10:44 28.03.2023

Методичний воркшоп «Сучасні концепти діяльності вчителя технологічної освітньої галузі»

27 березня 2023 року КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів вебсемінару за темою «Креативне та технічне мислення: ефективні методики розвитку» відповідно до програми методичного воркшопу «Сучасні концепти діяльності вчителя технологічної освітньої галузі».

12:34 27.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень