A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Навчаємося протягом життя

21 березня директор Центру Світлана Пархоменко взяла участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі "Цифрова компетентність вчителя нової української школи : 2023» (Пошук рішень в період війни)", що було проведено Інститутом цифровізації освіти НАПН України.

16:31 21.03.2023

Вебконсультація "Самооцінювання педагогічної діяльності вчителя"

Формування професійної компетентності педагога є на сьогодні особливо актуальним питанням у контексті швидких змін у системі освіти, розвитку нових технологій, що проникають у всі сфери життя, і підвищення стандартів якості освітніх послуг. 

08:44 20.03.2023

Вітаємо з днем народження

Вітаємо з днем народження начальника відділу освіти Зміївської міської ради Соляник Інессу Сергіївну! Бажаємо щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Щастя у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай кожен день повниться веселощами, гарним настроєм та душевними зустрічами! 

09:08 19.03.2023

Вітаємо педагогічних працівників Зміївщини з гідними результатами атестації!

Педагогічне звання «учитель-методист» присвоєно: вчителю початкових класів Сіверчук Любові Анатоліївні.  «Вихователь-методист» - музичному керівнику Бровко Ірині Володимирівні. «Старший учитель» - вчителям початкових класів Блінковій Тетяні Василівні, Буряк Юлії Миколаївні,  Калантаєвій Тетяні Анатоліївні, вчителям української мови та літератури Нальот  Ірині Леонідівні, Диптан Ользі Олексіївні, вчителям історії та правознавства Бабич Марині Миколаївні, Басовій Любові Вікторівні.

14:30 17.03.2023

Можливості щодо підвищення кваліфікації для освітян

Центр розвитку кадрового потенціалу Сумського державного університету запрошує педагогічних, науково-педагогічних та інших працівників закладів освіти взяти участь у програмі підвищення кваліфікації «STEM освіта online, основи електроніки».

14:25 16.03.2023

Вебконсультація: "Самопідтримка та взаємопідтримка вчителів"

Пропонуємо Вам переглянути вебконсультацію з темою: "Самопідтримка та взаємопідтримка вчителів", де психолог Центру Хечоян Надія розповіла як довготривалий стрес впливає на організм дорослих та дітей, що робити з постійною втомою, які методи само та взаємодопомоги в наш час ефективні, як підтримати теж втомлених учнів.

16:14 15.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень