A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Вебконсультація: "Самопідтримка та взаємопідтримка вчителів"

Пропонуємо Вам переглянути вебконсультацію з темою: "Самопідтримка та взаємопідтримка вчителів", де психолог Центру Хечоян Надія розповіла як довготривалий стрес впливає на організм дорослих та дітей, що робити з постійною втомою, які методи само та взаємодопомоги в наш час ефективні, як підтримати теж втомлених учнів.

16:14 15.03.2023

Вебінар за темою «Діти з ООП: формування успішності в освітньому процесі»

15.03.2023 року КВНЗ "Харківська академія неперервного розвитку" у межах реалізації інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти» для керівників та педагогічних працівників усіх освітніх галузей був проведений вебінар за темою «Діти з ООП: формування успішності в освітньому процесі», спікеркою якого була Олена КОЛІСНИК, старший викладач секції спеціальної та інклюзивної освіти КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

12:45 15.03.2023

Школа розвитку професійної компетентності вчителя хімії «Пріоритетні напрями викладання хімії в контексті концепції «Нова українська школа»

13.03.2023 КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів вебсемінару за темою «Коригування діяльності вчителя хімії в умовах впровадження Державного стандарту базової середньої освіти»в межах Школи розвитку професійної компетентності вчителя хімії «Пріоритетні напрями викладання хімії в контексті концепції «Нова українська школа». Вебсемінар проводиться в асинхронному форматі у межах ХАБів «Якісна освіта», «Професійний розвиток педагога» регіонального проєкту «Освітній технопарк Харківщини — 2030». Матеріали будуть доступні до 13 квітня 2023 року. Запрошуються педагоги-слухачі Школи та всі охочі.

14:18 14.03.2023

Успіхів в проходженні сертифікації!

11 березня 2023 року, майже 1,4 тис. учителів початкових класів із 976 шкіл відкрили сезон освітніх оцінювань 2023 року, склавши незалежне тестування. Серед них - троє вчителів початкових класів Зміївщини. Бажаємо успіхів!

08:48 13.03.2023

Участь у проєкті "Навчай для України"

Освітня організація «Навчай для України» розпочинає набір шкіл-партнерів, які прийматимуть у свої колективи молодих та вмотивованих вчителів. Команда залучає талановиту молодь для вчителювання та здійснення впливу у громадах. 

11:56 10.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень