A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Можливості для зростання

Міністерство цифрової трансформації разом з Google запускає безоплатний курс про штучний інтелект “Основи АІ”.

09:12 08.05.2023

Вітаємо ювіляра цього тижня!

Вітаємо ювіляра цього тижня вчителя початкових класів Зміївського ліцею № 2 Булгакову Олену Олександрівну!

12:10 07.05.2023

Стежкою до літа - арт-техніки

Крокуючи стежкою до літа, обов'язково треба спробувати помалювати. Ми для цього вам пропонуємо вихідні дні. Малювання та творчість відокремилися у арт-терапевтичний напрямок, коли стало зрозуміло, що процес створення щось нового, малювання, ліплення, складання або викладати  тощо має сприятливий вплив на нервову систему.

08:48 06.05.2023

Навчаємося протягом життя

04 травня директор Центру Світлана Пархоменко взяла участь у воркшопі "Практика використання штучного інтелекту" від українського інвестора, підприємця, експерта з питань міжнародних фінансових ринків і криптовалют, фінансового радника, засновника Web3-університету професій‌ май‌бутнього МИХАЙЛА ПАЦАНА.

13:27 05.05.2023

Стежкою до літа - взаємодія з природою

Наша прихильність до природи є генетичною та має глибоке коріння в еволюції. Більшість людей надають перевагу житлу з видом саме на природні пейзажі. А звичайна прогулянка лісом, міським парком чи пляжем викликає почуття щастя та спокою. Коли ми проводимо час на свіжому повітрі, ми більше усвідомлюємо те, що ми бачимо, що ми чуємо, що ми відчуваємо. Це покращує наші когнітивні функції.

10:23 05.05.2023

Навчаємося протягом життя

04 травня відбувся вебінар від Швейцарсько-українського проєкту DECIDE та Всеукраїнської Асоціації об'єднаних територіальних громад, на якому обговорили можливості залучення  грантових коштів для громад.

18:33 04.05.2023

Стежкою до літа - дихальні практики

Дихання є невід'ємною частиною нашого життя, його основою. Дихальні практики з’явилися дуже давно, широкому загалу вони стали відомі завдяки практикам йоги. Керування своїм диханням - ось основа всіх дихальних практик, які в свою чергу можна розділити для зручності на дихальну гімнастику та дихальні вправи. Звичано, дихальні вправи є основою для дихальної гімнастики, але основною метою дихальної гімнастики є насичення організму киснем, що є причиною покращення обміну речовин та самопочуття. Якщо ви проаналізуєте як ви дихаєте, то зрозумієте, що маєте поверхневе дихання, тобто при вдиху задіяні тільки верхні відділи легень, організм економить вживання кисню, скоріше звик до цього.

08:35 04.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень