A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Плекаємо резільєнтність

13 квітня був проведений вебінар «Плекаємо резильєнтність: практичні вправи методу КПТ» на якому психолог Центру Хечоян Надія розповіла про метод КПТ, як один з дієвих методів психотерапії травми та ПТСР. Разом з педагогам обговорювали цінності життя та як впливати на свої думки, Психолог відповіла на запитання педагогів з попередньої реєстрації. 

16:51 13.04.2023

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською старувала комунікаційна кампанія. Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній ста У межах кампанії створено спеціальну сторінку: http://howareu.com (howareu_program), де запропоновані контакти, посилання, поради, продукти, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров'я – своє та людей поруч. Дізнатися більше інформації про ментальне здоров’я можна також на сторінках у соціальних мережах:  Facebook – https://www.facebook.com/howareu.program Instagram – https://www.instagram.com/howareu_program YouTube – https://www.youtube.com/@howareu_program Twitter – https://twitter.com/howareuprogram Telegram – https://t.me/howareu_program TikTok – https://www.tiktok.com/@howareu_program Viber – https://invite.viber.com/?g2=AQAyHzQp6XJwmVCkkkXeWJVdLF8eAQa8Pzq3 NYgcLWJGls3sN3tGibu5P%2BEH0rsb 

14:47 13.04.2023

Вебконсультація «Оформлення документації керівниками гуртків в умовах воєнного стану з дистанційною формою навчання»

13 квітня 2023 року відкрито доступ до матеріалів вебконсультації для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти за темою «Оформлення документації керівниками гуртків в умовах воєнного стану з дистанційною формою навчання».

09:56 13.04.2023

Онлайн майстер-клас «Особливості формування ключових компетентностей на уроках предмета Захист України»

13 квітня 2023 року КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відкрито доступ до матеріалів онлайн майстер-класу «Особливості формування ключових компетентностей на уроках предмета «Захист України».

09:54 13.04.2023

Суперсила вчителів трудового навчання та технологій

12 квітня 2023 року пройшла зустріч вчителів трудового навчання та технологій закладів загальної середньої освіти Зміївської міської громади - творча лабораторія "Проєктна технологія навчання на уроках технологічної освітньої галузі» .

18:26 12.04.2023

Підвищення кваліфікації педагогічних працівників у питанні надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу стало обов'язковим

11 квітня Верховна Рада ухвалила зміни до Закону “Про повну загальну середню освіти”, відповідно до  законопроєкту  8378 учителі підвищення  кваліфікації  з набуття умінь і навичок надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу стає обов'язковим у розмірі не менше 10 % від загальної кількості годин. .

09:16 12.04.2023

Взаємопідтримка колег на інтервізійних зустрічах психологічної служби

11 квітня відбулася інтервізійна зустріч психологічної служби. На вебінарі психолог Центру Хечоян Н.О. розповіла про актуальні запити від вчителів, обговорювали різні платформи навчання, перевтому, як хворобу, яка зафіксована в МКХ-10 та ресурсні практики для учасників освітнього процесу. 

13:41 11.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень