A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Вчителі біології та хімії обговорили методи та прийоми формувального оцінювання

26 квітня відбулося засідання спільноти вчителів біології та хімії з темою:«Формувальне оцінювання як стратегія підвищення рівня навчальних досягнень предметів природничого циклу», де вчителі обговорювали методи та прийоми формувального оцінювання, як необхідної умови навчання в новій українській школі.

17:52 26.04.2023

Плекаємо резільєнтність

25 квітня був проведений ще один вебінар «Плекаємо резильєнтність: практичні вправи методу КПТ» на якому психолог Центру Хечоян Надія розповіла про метод КПТ, як один з дієвих методів психотерапії травми та ПТСР. Разом з педагогам обговорювали цінності життя та як впливати на свої думки, робили вправи з методу КПТ та плекали стресостійкість разом. 

18:23 25.04.2023

Цифрові знання – можливість якісного покращення навчання

21 квітня 2023 року відбувся вебсемінар для вчителів іноземної мови закладів загальної середньої освіти Зміївської міської ради за темою «Електронні інструменти сучасного вчителя іноземної мови». Про  створення власного онлайн-простору для комфортної та  безперервної освіти та використання різних сервісів для ефективного навчання учнів розповіла вчителька іноземної мови КЗ «Пасічанська гімназія » Бєлоусова Ірина Вікторівна. Учасники заходу навчилися створювати електронні книжки за допомогою платформи Book Creator, переглянули відеоуроки  на платформі Edpuzzle, побували на платформах Google Знання та  Mozaik Education , де познайомилися з різноманітними інструментами, які допомагають здобувати знання, розпалюють  цікавість і готують до майбутнього. Не оминули вчителі і можливості поспілкуватися з видатними особистостями  за допомогою ChatGPT. Також педагоги обговорили особливості навчання учнів за кордоном та висловили свої погляди щодо освітянської реформи в Україні.

19:24 21.04.2023

Вебконсультація «Теорія і практика перевернутого навчання»

З 20.04.2023 по 18.05.2023  року відкрито доступ до вебконсультації за темою «Теорія і практика перевернутого навчання». Педагогічним працівникам пропонується   ознайомитися із педагогічною технологією «Перевернуте навчання». Розглянути можливості та переваги роботи за моделлю «перевернутий клас».  Дізнатися, як варто добирати матеріал з обраної теми для роботи перевернутого класу, а також розглянути корисні онлайн-ресурси для зворотного зв'язку з учнями на уроці.

08:19 20.04.2023

Конференція "Організація інклюзивного простору: аналіз досвіду роботи дистанційно"

19 квітня відбулася конференція "Організація інклюзивного простору: аналіз досвіду роботи дистанційно", яка була проведена із запрошенням колег з Інклюзивного ресурсного центру та педагогів наших шкіл, які працюють з дітьми з ООП. 

17:04 19.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень