A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Виклики громад у сфері освіти під час воєнного стану

3 травня директор Центру Світлана Пархоменко взяла участь в прямому етері з освітнім омбудсменом Сергієм Горбачовим "Виклики громад у сфері освіти під час воєнного стану", під час якого було надано фахові відповіді, що стосувалися безпеки учасників освітнього процесу, оптимізації освітньої мережі, скорочення освітньої субвенції, взаємодії закладів освіти з органами управління освітою, трудових відносин в умовах воєнного стану, психологічної підтримки.

20:48 03.05.2023

Навчаємося протягом життя

03 травня директор, консультанти та психолог Центру взяли участь у четвертій зустрічі професійної спільноти фахівців центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

19:29 03.05.2023

Стежкою до літа - вдячність як цінність життя

Вдячність — це вираження подяки за те, що ти маєш, це відчуття цінності всього, що оточує людину. Бути вдячним можна за навіть за найменші побутові речі, на які часто за щоденними рутинами ми не звертаємо уваги.

09:52 03.05.2023

Вебсемінар-тренінг «Ігрова діяльність в освітньому процесі з фізичної культури Нової української школи»

Комунальний вищій навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти» проводить 17-18 травня та 29-30 травня 2023 року дводенні вебсемінари-тренінги за темою: «Ігрова діяльність в освітньому процесі з фізичної культури Нової української школи» (у форматі ZOOM-конференції) з метою підвищення рівня предметно-методичної компетентності вчителів фізичної культури.

08:38 03.05.2023

Стежкою до літа - колесо балансу!

Колесо життєвого балансу – це техніка, яка використовується у коучингу для того, щоб можна було б оцінити своє задоволення різними сферами життя. За допомогою колеса балансу можна проаналізувати важливі сфери вашого життя, зрозуміти свої цінності, ресурси та поставити цілі, щодо збалансування життя.

09:27 02.05.2023

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському онлайн марафоні «ВзаємоДіЯ» Партнерство заради дітей

Український інститут розвитку освіти запрошує вихователів та батьків дошкільнят  до участі у Всеукраїнському онлайн марафоні «ВзаємоДіЯ». Захід  «Психосоціальні підходи у взаємодії батьків з дітьми в умовах сьогодення» за участі Соловйової Людмили Іванівни, кандидатки психологічних наук, старшої наукової співробітниці Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України, буде проведено 10.05.23, 12.05 та 17.05.2023 з 16.00 до 17.30.

08:42 02.05.2023

Крокуємо стежкою до літа разом

За вікном – перший день травня, останнього місяця весни. Попереду літо та омріяна відпустка… Сьогодні ми розпочинаємо рубрику «Стежкою до літа», в якій день за днем будемо пропонувати Вам різноманітні практики і техніки, спрямовані на розвиток уміння турбуватися про себе.

14:57 01.05.2023

Анонс заходів Центру

Шановні освітяни Зміївщини! На наступному тижні пропонуємо долучитися до таких заходів:

18:28 28.04.2023

Основні тенденції розвитку дошкільної освіти в світі обговорили на вебінарі

28 квітня відбувся вебінар для вихователів дошкільних підрозділів та закладів дошкільної освіти  «Дошкільна освіта в країнах світу». Директор Світлана Пархоменко, консультанти Оксана Кучук та Оксана Макарова висвітили питання щодо розвитку мережі дошкільних закладів, основні тенденції розвитку, детально розказали про організацію освітнього процесу в Японії, Німеччині, Франції, Фінляндії, Канаді, Чехії.

14:14 28.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень