A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Формування мистецьких компетентностей учнів засобами проектної роботи

Мета вивчення мистецтва в загальноосвітній школі полягає  в особистісному художньо-естетичному розвитку учнів, формуванні у них світоглядних орієнтацій і компетенції у сфері художньої культури, вихованні потреби у творчій самореалізації та духовному самовдосконаленні в процесі опанування цінностями української та зарубіжної культурно-мистецької спадщини.

09:48 18.12.2023

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН

15 грудня 2023 року було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (онлайн). Журі за окремими секціями очолили працівники Центру Оксана Вікторівна Макарова, Олена Олексіївна Світлична, Надія Олександрівна Хечоян. 

17:38 15.12.2023

Навчання протягом життя - запорука професіоналізму!

З 11 грудня по 15 грудня психолог Центру Хечоян Надія навчалася на 8-ми кроковій програмі по роботі з втратою від Інституту психології здоров'я Institute of Health Psychology  де говорили про горе та різні варіанти проживання горя.  Ознайомилися з моделлю дуального або подвійного процесу. Розглядали різні види втрат, особливо вторинні втрати. Говорили про вікно толерантності.

10:31 15.12.2023

Формування інформаційно-цифрової, загальнокультурної комунікативної, граматичної компетентностей на уроках іноземної мови

Формуючи інформаційно-цифрову компетентність, необхідно акцентувати увагу на важливості використання «методу проєктів», завдяки якому учні можуть створювати власні кластери, тести, електронні портфоліо, віртуальні презентації, екскурсії, подорожі, музеї, виставки, веб-проекти, навіть власний сайт або блог тощо, приймати участь у дистанційних конкурсах та інше. При цьому, учні користуються програмним забезпеченням, Інтернет ресурсами та ЗМІ. Це дає змогу учням не лише опанувати використанням інформаційно-цифрових технологій, але й виявити власний творчий потенціал, оволодіти іншими ключовими компетентностями.

08:30 15.12.2023

Відбувся захід ”Ми сильні, бо ми - патріоти!”

14 грудня відбулася година спілкування про національно-патріотичне  виховання ”Ми сильні, бо ми - патріоти!”  з заступниками з навчально-виховної роботи та педагогами-організаторами закладів загальної середньої освіти Зміївщини, що була підготовлена працівниками Центру.

15:31 14.12.2023

Вчителів запрошують скористатися освітніми ресурсами на платформі «Оновлена інформатика – IT-студії»

Інформуємо про оновлення освітніх ресурсів на платформі «Оновлена інформатика – IT-студії» для 2-11 класів закладів загальної середньої освіти України, що створені на допомогу учням і вчителям інформатики ЗЗСО.

14:28 14.12.2023

Взаємодія - шлях до збільшення ефективності!

13 грудня психолог Центру Хечонян Надія презентувала досвід нашої установи щодо взаємодії з іншими закладами та ЦПРПП на обласному методічному колоквіумі психологічних служб області.

14:28 13.12.2023

Можливості щодо підвищення кваліфікації для освітян

18 грудня о 14:00 відбудеться вебінар "Перспективи розвитку дошкільної освіти"  за участю заступника міністра Євгенії Смірнової. Pеєстрація обов'язкова за посиланням: https://seminar.expertus.com.ua/576-perspektyvy-rozvytku.... Розмова піде про: зміни в оплаті праці педагогів, розвиток мережі закладів дошкільної освіти, кадрове забезпечення,  нові норми, які передбачатиме закон про дошкільну освіту.

16:47 12.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень