A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області
Кожен освітянин Зміївщини – справжня зірка,
допомагаємо зростати та сяяти яскравіше з кожним днем!

Новини

Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» .

08:16 27.11.2023

Професійна спільнота вчителів предметів громадянської та історичної освітньої галузі ділилася практичним досвідом роботи

Використання сучасних освітніх технологій Нової української школи на уроках історії стало предметом обговорення на онлайн-засіданні професійної спільноти вчителів предметів громадянської та історичної освітньої галузі Зміївської громади , що відбулося 24 листопада 2023 року.

17:40 24.11.2023

Підготовка до кампанії "16 днів проти насильства" - засідання психологічної служби

23 листопада відбулося засідання спільноти психологічних служб Зміївської громади. Обговорювали участь у акції "Листи Добра", ділилися досвідом проведення важливих дат - Дня Доброти, Дня Толерантності та Дня Дитини, намітили плани щодо підготовки та проведення щорічної кампанії "16 днів проти насильства".

13:57 24.11.2023

Анонс Центру

4 грудня о 13.00 відбудеться черговий педагогічний діалог на тему «Ефективне позашкілля не виходячи з кімнати». Цього разу до розмови запросили директора та засновницю Київського дистанційного ліцею «Вега», учителя історії вищої категорії, авторку ВГ «Основа», радницю Першої в Україні онлайн-асоціації СУТО Прогресивна Рада Освітян, тренерку Тренінгового центру СУТО, освітню блогерку, агента  змін в системі освіти України Поліщук Оксану Леонідівну.

13:43 24.11.2023

Розвиток професійних компетентностей: інноваційна

До чинників формування і розвитку інноваційної компетентності належать:  готовність педагогів до інновації; наявність ресурсів для реалізації нововведень; критичність мислення; творча уява; мотиваційно-ціннісне ставлення до професійної діяльності; здатність до рефлексії.

09:21 24.11.2023

Розвиток професійних компетентностей: прогностична

Відповідно до професійного стандарту трудова функція Г (Професійний стандарт учителя кодифікований ) пов'язана з управлінням освітнім процесом та містить прогностичну, організаційну й оцінювально-аналітичну компетентності.

10:06 23.11.2023

Засідання спільноти вчителів предмету "Захист України"

22 листопада було проведено засідання присвячене підготовці до важливого свята, яке буде 6 грудня - День Зброєних Сил України. Вчителі обмінювалися досвідом щодо можливості проведення такого свята дистанційно, ділилися досвідом проведення розділів тактичної медицини. 

16:31 22.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень